1 | Cartofi cu carnati la cuptor |
2 | Iepure cu sos vanatoresc |
|
3 | Cotlet de porc cu sos de smantana |
4 | Chiftelute cu carne si sos de ciuperci |
|
5 | Chiftelute cu carne si sos de rosii |
6 | Ardei umpluti cu carne |
|
7 | Chiftelute cu carne si marar |
8 | Chiftelute cu carne, marar si sos brun |
|
9 | Chiftelute cu carne, marar si sos de marar |
10 | Limba de vaca cu stafide si masline |
|
11 | Limba de vaca cu verdeturi |
12 | Limba de vaca cu masline |
|
13 | Limba de vaca cu mere |
14 | Limba de vaca cu sos kuky |
|
15 | Gulas cu carne de vaca |
16 | Friptura inabusita de vaca II |
|
17 | Friptura inabusita de vaca I |
18 | Ghiveci cu carne de vaca - de vara |
|
19 | Ghiveci cu carne de vaca - de iarna |
20 | Limba de vaca cu boia si usturoi |
|
21 | Friptura inabusita de vaca si piure de spanac |
22 | Friptura de vaca cu sos de smantana |
|
23 | Limba de vaca rasol, cu sos de hrean |
24 | Limba de vaca cu sos remulad |
|
25 | Limba de vaca cu sos de smantana |
26 | Cartofi umpluti cu carne de vaca |
|
27 | Chiftelute cu carne, ciuperci si sos de smantana |
28 | Limba de vaca cu ciuperci |
|
29 | Antricot de vaca umplut cu sos picant |
30 | Chiftelute cu carne si sos de smantana |
|
31 | Chiftelute cu carne si tarhon |
32 | Chiftelute cu creier |
|
33 | Chiftelute marinate |
34 | Creier de vaca cu ceapa |
|
35 | Creier de vaca a la grec |
36 | Creier de vaca pane |
|
37 | Creier de vaca cu rosii si ciuperci |
38 | Creier de vaca cu sos remulad |
|
39 | Crochete cu creier de vaca |
40 | Dovlecei umpluti cu carne de vaca |
|
41 | Linzer cu marmelada |
42 | Antricot de vaca cu sos de tarhon |
|
43 | Antricot de vaca cu sos de vin |
44 | Antricot de vaca umplut cu ciuperci |
|
45 | Antricot de vaca cu ceapa |
46 | Antricot de vaca cu galuste |
|
47 | Antricot de vaca cu legume |
48 | Biftec cu ou |
|
49 | Budinca cu creier I |
50 | Budinca cu creier II |
|
51 | Budinca cu ficat de vaca |
52 | Sos brun gelatinos |
|
53 | Despre vermut |
54 | Despre sampanie |
|
55 | O reteta pentru inghetata de zmeura |
56 | Despre vinurile albe de masa |
|
57 | O reteta pentru inghetata de ciocolata |
58 | O reteta pentru inghetata de vanilie |
|
59 | O reteta pentru inghetata de cacao |
60 | Pesmeciori cu susan |
|
61 | Pesmeciori cu scortisoara |
62 | Pesmeciori cu nuci |
|
63 | Pesmeciori spritati |
64 | Pesmeciorii cu smantana |
|
65 | Chec cu cacao |
66 | Chec cu stafide si nuci |
|
67 | Crema de zahar ars, caramel |
68 | Crema de cacao la cesti |
|
69 | Spuma de gris cu suc de fructe si sodo |
70 | Rulada cu crema de ciocolata |
|
71 | Prajitura cu nuci II |
72 | Prajitura cu nuci I |
|
73 | Prajitura cu caise sau piersici |
74 | Prajitura cu glazura de albus |
|
75 | O reteta pentru placinta cu mere |
76 | O reteta pentru aluat frantuzesc |
|
77 | Pate de iepure |
78 | O reteta pentru friptura de iepure |
|
79 | Reteta pentru iepure cu masline |
80 | Preparate din carne de vanat |
|
81 | O reteta pentru drob de miel |
82 | O reteta pentru anghemaht de miel |
|
83 | Preparate din carne de miel sau de oaie |
84 | Miel cu patrunjel si marar |
|
85 | Drob de ficatei de pasare in cesti |
86 | O reteta pentru pui cu smantana |
|
87 | O reteta pentru ostropel de pui |
88 | Mancare de fasole verde cu pasare |
|
89 | Friptura de carne de porc la tava |
90 | Cateva sfaturi in legatura cu fripturile |
|
91 | O reteta pentru rulada din carne tocata |
92 | O reteta pentru muschi umplut cu carne tocata |
|
93 | O reteta pentru dovlecei umpluti cu carne |
94 | Carne cu ciuperci |
|
95 | Budinca de spaghete sau macaroane cu carne |
96 | Budinca din spaghete sau macaroane cu sos tomat |
|
97 | Cum se prepara sufleul de spanac |
98 | O reteta pentru sufleul de conopida |
|
99 | Cum se prepara sufleul de dovlecei |
100 | O reteta pentru bors de perisoare |
|
101 | O reteta pentru ciorba de potroace |
102 | Supele crema din legume |
|
103 | Ciorbe, borsuri cu carne |
104 | Supa concentrata de zarzavat, consomme |
|
105 | Supa de spanac sau stevie |
106 | Supa de salata verde |
|
107 | O reteta pentru sos de ciuperci |
108 | Sos de rosii |
|
109 | Cum se obtine sosul de rosii |
110 | Sos alb cu cascaval |
|
111 | O reteta pentru sos alb |
112 | Sos de unt legat cu ou |
|
113 | Sosuri calde, notiuni de baza |
114 | Sos de untdelemn si lamaie |
|
115 | O reteta pentru sos vinegreta |
116 | O reteta pentru sos tartar |
|
117 | Sos picant cu smantana |
118 | O reteta pentru sos picant cu maioneza |
|
119 | Cum se prepara sosul de mustar |
120 | Sos de maioneza cu verdeturi |
|
121 | Cum se prepara maioneza dietetica |
122 | Despre prepararea sosurilor reci |
|
123 | Despre sosuri reci si calde |
124 | Cu se prepara salata de vinete |
|
125 | Cum se prepara salata de boeuf |
126 | O reteta pentru salata orientala |
|
127 | O reteta pentru salata de sfecla rosie |
128 | O reteta pentru salata de conopida |
|
129 | Salata de telina |
130 | O reteta pentru salata de andive |
|
131 | Salata de andive cu maioneza si piept de pasare |
132 | Sos pentru salata |
|
133 | Salate servite si ca aperitive |
134 | Ciupercute din oua |
|
135 | O reteta pentru oua umplute |
136 | O reteta pentru ciuperci marinate |
|
137 | Saratele cu cascaval sau parmezan |
138 | O reteta pentru saleuri cu cartofi |
|
139 | Saleuri cu branza de vaca |
140 | Despre prepararea saleurilor |
|
141 | Salate de icre de crap sau de stiuca |
142 | O reteta franzeluta umpluta |
|
143 | O reteta pentru ficat in aspic |
144 | Pate de ficat in aspic |
|
145 | Aspic de gelatina |
146 | Despre aspic |
|
147 | O reteta pentru cascaval pane |
148 | O reteta pentru crenvusti in aluat |
|
149 | O reteta pentru ciuperci la cuptor |
150 | O reteta pentru placintele cu ciuperci |
|
151 | O reteta pentru placinte cu carne |
152 | O reteta pentru placinte cu branza |
|
153 | O reteta pentru tarte cu branza |
154 | Gogosi din cascaval si faina |
|
155 | Gogosi mici de cascaval sau svaiter |
156 | Notiuni generale despre aperitive |
|
157 | Despre visinele conservate |
158 | Coji de pepene verde, zaharisite |
|
159 | O reteta pentru castane zaharisite |
160 | Melci din coji de portocale zaharisite |
|
161 | O reteta pentru cirese zaharisite |
162 | Coji de portocale zaharisite |
|
163 | O reteta pentru visine zaharisite |
164 | O reteta pentru caise zaharisite |
|
165 | Fructe confiate |
166 | O reteta pentru pistil de casie |
|
167 | O reteta pentru pasta de gutui |
168 | Despre paste si pistiluri |
|
169 | Despre prepararea magiunului |
170 | O reteta pentru marmelada de mere |
|
171 | O reteta pentru marmelada de capsuni |
172 | O reteta pentru marmelada de prune |
|
173 | O reteta pentru marmelada de visine |
174 | Marmelada de caise cu coaja |
|
175 | Marmelada de caise fara coaja |
176 | Despre marmelade si magiun |
|
177 | O reteta pentru gem de portocale |
178 | O reteta pentru gem de dovleac cu mere |
|
179 | O reteta pentru gem de fructe asortate |
180 | O reteta pentru gem de visine |
|
181 | O reteta pentru gem de piersici |
182 | O reteta pentru gem de caise |
|
183 | Cum se obtine siropul de caise |
184 | Cum se obtine siropul de visine |
|
185 | Cum se obtine siropul de fragi |
186 | Cum se obtine siropul de zmeura |
|
187 | Despre obtinerea siropurilor |
188 | Peltea de gutui |
|
189 | Despre peltele |
190 | Serbet de portocale |
|
191 | Serbet de lamaie |
192 | Serbet de trandafiri |
|
193 | Reteta pentru serbet de caise |
194 | Serbet de cirese amare |
|
195 | Serbet de fragi si de mure |
196 | Serbet de visine |
|
197 | Serbet de capsuni |
198 | Serbet de zmeura |
|
199 | Cum se prepara serbeturile |
200 | Dulceata din coji de grapefruit |
|
201 | Dulceata de coji de portocale taiate fideluta |
202 | Cum se prepara dulceata de portocale |
|
203 | Cum se prepara dulceata de trandafiri |
204 | Cum se prepara dulceata de piersici albe |
|
205 | Cum se prepara dulceata de gutui |
206 | Cum se prepara dulceata de piersici rosii |
|
207 | Cum se prepara dulceata de prune coapte |
208 | Cum se prepara dulceata de caise coapte |
|
209 | Cum se prepara dulceata de caise verzi |
210 | Cum se prepara dulceata de cirese albe |
|
211 | Cum se prepara dulceata de cirese amare |
212 | Cum se prepara dulceata de mure |
|
213 | Cum se prepara dulceata de zmeura |
214 | Cum se prepara dulceata de fragi |
|
215 | Cum se prepara dulceata de visine |
216 | Cum se prepara dulceata de capsune |
|
217 | Despre Dulceturi |
218 | Conservarea fructelor prin concentrare |
|
219 | Suc din floare de soc |
220 | Suc de coji de portocale |
|
221 | Suc de portocale |
222 | Suc de piersici albe |
|
223 | Suc de piersici rosii |
224 | Suc de caise |
|
225 | Suc de visine |
226 | Suc de afine |
|
227 | Suc de zmeura |
228 | Suc de fragi sau mure |
|
229 | Suc de capsune |
230 | Sucul obtinut prin oparirea fructelor |
|
231 | Obtinerea sucului prin presarea fructelor proaspete |
232 | Sucul obtinut prin presarea fructelor macerate |
|
233 | Despre obtinerea sucurilor |
234 | Compoturi dietetice |
|
235 | Compot de gutui |
236 | Compot de visine |
|
237 | Compot de piersici rosii |
238 | Compot de piersici albe |
|
239 | Compot de caise |
240 | Consercarea macesilor prin uscare |
|
241 | Cum se prepara compoturile |
242 | Conservarea perelor prin uscare |
|
243 | Consercarea merelor prin uscare |
244 | Conservarea caiselor prin uscare |
|
245 | Conservarea prunelor prin uscare |
246 | Conservarea fructelor prin uscare |
|
247 | Alegerea fructelor pentru conservare |
248 | Igiena conservarii fructelor |
|
249 | Pastrarea nucilor |
250 | Conservarea fructelor |
|
251 | Pastrarea Gutuilor |
252 | Pastrarea strugurilor |
|
253 | Pastrarea merelor |
254 | Pastrarea perelor |
|
255 | Pastrarea fructelor in stare proaspata |
256 | Pregatirea fructelor pentru iarna |
|
257 | Salata de legume in otet |
258 | Ardei capia |
|
259 | Legume asortate in otet |
260 | Ardei grasi umpluti cu varza rosie |
|
261 | Gogosari taiati in sferturi |
262 | Gogosari, o alta reteta |
|
263 | Gogosari |
264 | Muraturi in otet |
|
265 | Castraveciori |
266 | Varza murata dietetic |
|
267 | Varza murata in frunze |
268 | Varza murata la borcan |
|
269 | Ardei grasi umpluti cu varza |
270 | Muraturi asortate II |
|
271 | Castravetii murati dietetic |
272 | Castraveti murati pentru consumul imediat |
|
273 | Castraveti murati |
274 | Muraturi |
|
275 | Verdeturi conservate pentru iarna |
276 | Mancare de praz cu masline |
|
277 | Dovlecei in ulei |
278 | Zacusca de gogosari II |
|
279 | Zacusca II |
280 | Zacusca I |
|
281 | Patlagele vinete impanate |
282 | Ghiveci calugaresc, o alta reteta |
|
283 | Patlagele vinete tocate |
284 | Patlagele vinete a la grec |
|
285 | Bame a la grec, o noua reteta |
286 | Fasole conservata in ulei II |
|
287 | Mancaruri din legume conservate prin sterilizare |
288 | Fasole in ulei I |
|
289 | Zarzavat pentru supe si ciorbe II |
290 | Zarzavat pentru supe si ciorbe I |
|
291 | Ghiveci consevat in suc de rosii |
292 | Dovlecei conservati in suc de rosii |
|
293 | Conopida conservata in suc de rosii |
294 | Ardei pentru umplut conservati in suc de rosii |
|
295 | Bame conservate in suc de rosii |
296 | Fasole conservata in suc de rosii |
|
297 | Conservarea legumelor prin sterilizare in suc de rosii |
298 | Conservarea platagelelor rosii |
|
299 | Conservarea spanacului |
300 | Conservarea dovleceilor in floare |
|
301 | Ardei grasi pentru umplut |
302 | Conservarea frunzei de vita |
|
303 | Conservarea conopidei |
304 | Conservarea legumelor prin sterilizare in apa cu sare |
|
305 | Conservarea fasolii tucare |
306 | Sterilizarea conservelor |
|
307 | Etansarea borcanelor si sticlelor |
308 | Asezarea legumelor in borcane |
|
309 | Oparirea legumelor |
310 | Alegerea legumelor pentru conservare |
|
311 | Conservarea prin sterilizare a legumelor |
312 | Pastrarea ardeilor grasi pentru iarna |
|
313 | Pastrarea radacinilor de patrunjel, pastarnac |
314 | Pastrarea rosiilor pentru iarna |
|
315 | Pastrarea conopidei pentru iarna |
316 | Pastrarea prazului pentru iarna |
|
317 | Pastrarea morcovilor pentru iarna |
318 | Pastrarea verzei pentru iarna |
|
319 | Pastrarea cartofilor pentru iarna |
320 | Pastrarea legumelor in stare proaspata |
|
321 | Pastrarea cepei pentru iarna |
322 | Aprovizionarea pentru iarna |
|
323 | Peste in sos tomat, conservat prin sterilizare |
324 | Peste in ulei, conservat prin sterilizare |
|
325 | Chefal sau palamida sarata |
326 | Batog |
|
327 | Peste conservat in saramura |
328 | Peste afumat, o alta reteta |
|
329 | Peste sarat |
330 | Zacusca de ardei cu vinete |
|
331 | Zacusca de gogosari |
332 | Zacusca de legume I |
|
|