Statistics:
Visits: 1,428 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru muschi umplut cu carne tocata
Q: | Intreaba despre O reteta pentru muschi umplut cu carne tocata |
Ingrediente
600 g carne de vita sau 600 g carne macra de porc, 350 g carne de vita (sau de porc), tocata, 4 oua, 1 ceapa, 1 pahar vin alb, sare, piper, suc de rosii sau 1/2 lingura bulion.
Mod de preparare
Se curata muschiul de pielite, se despica subtiindu-l cat se poate cu ciocanul ca pentru snitel. In lipsa, muschiul de vaca se poate inlocui cu o bucata de carne de porc macra.
Se prepara umplutura amestecand carnea tocata cu ceapa care a fost tocata si usor calita in ulei, cu doua oua, patrunjel si marar tocat, sare, piper. Se amesteca bine si se introduc (la mijloc) doua oua rascoapte, la distante egale.
Pe bucata de carne care a fost bine subtiata, se aseaza tocatura in forma de sul, se infasoara bine, dupa care se leaga cu sfoara ca sa nu se desfaca la copt. Se unge bine o tava, se aseaza ruloul, se unge si pe deasupra, si se introduce la cuptor.
Din cand in cand se controleaza si se mai adauga cate 1—2 linguri apa, de asemenea se mai unge si pe deasupra cu sosul din tava. Cand este aproape gata se adauga vinul, se mai lasa la cuptor pana ce se rumeneste bine.
600 g carne de vita sau 600 g carne macra de porc, 350 g carne de vita (sau de porc), tocata, 4 oua, 1 ceapa, 1 pahar vin alb, sare, piper, suc de rosii sau 1/2 lingura bulion.
Mod de preparare
Se curata muschiul de pielite, se despica subtiindu-l cat se poate cu ciocanul ca pentru snitel. In lipsa, muschiul de vaca se poate inlocui cu o bucata de carne de porc macra.
Se prepara umplutura amestecand carnea tocata cu ceapa care a fost tocata si usor calita in ulei, cu doua oua, patrunjel si marar tocat, sare, piper. Se amesteca bine si se introduc (la mijloc) doua oua rascoapte, la distante egale.
Pe bucata de carne care a fost bine subtiata, se aseaza tocatura in forma de sul, se infasoara bine, dupa care se leaga cu sfoara ca sa nu se desfaca la copt. Se unge bine o tava, se aseaza ruloul, se unge si pe deasupra, si se introduce la cuptor.
Din cand in cand se controleaza si se mai adauga cate 1—2 linguri apa, de asemenea se mai unge si pe deasupra cu sosul din tava. Cand este aproape gata se adauga vinul, se mai lasa la cuptor pana ce se rumeneste bine.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :