Statistics:
Visits: 1,681 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Limba de vaca cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Limba de vaca cu sos de smantana |
Ingreriente:
Limbă de vacă 1-1,2 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, unt 50 g, făină 50 g, lapte 200 ml, smântână 300 g, sare.
Cum se prepară:
Limba se curăţă, se spală, se opăreşte bine, se spală din nou şi se fierbe în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După circa 2 ore si jumatate se adaugă zarzavatul şi ceapa şi se continuă fierberea, până ce limba este gata. Se scoate limba din supă, se curăţă de pieliţă şi se taie felii. Se înfierbântă untul într-o cratiţă, se încorporează făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu lapte, se adaugă smântâna şi se amestecă bine pentru a nu se forma cocoloaşe. Se fierbe circa 15 min la un foc domol, iar la sfirşit se potriveşte gustul de sare. Se strecoară sosul printr-o etamină, se pun în sos feliile de limbă şi se mai fierbe 10 minute. Se serveşte cu garnituri de legume sau macaroane fierte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Limbă de vacă 1-1,2 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, unt 50 g, făină 50 g, lapte 200 ml, smântână 300 g, sare.
Cum se prepară:
Limba se curăţă, se spală, se opăreşte bine, se spală din nou şi se fierbe în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După circa 2 ore si jumatate se adaugă zarzavatul şi ceapa şi se continuă fierberea, până ce limba este gata. Se scoate limba din supă, se curăţă de pieliţă şi se taie felii. Se înfierbântă untul într-o cratiţă, se încorporează făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu lapte, se adaugă smântâna şi se amestecă bine pentru a nu se forma cocoloaşe. Se fierbe circa 15 min la un foc domol, iar la sfirşit se potriveşte gustul de sare. Se strecoară sosul printr-o etamină, se pun în sos feliile de limbă şi se mai fierbe 10 minute. Se serveşte cu garnituri de legume sau macaroane fierte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: limba de vaca, sos de smantana, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :