FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,681
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Limba de vaca cu sos de smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Limba de vaca cu sos de smantana

 Q:   Intreaba despre Limba de vaca cu sos de smantana       
Limba de vaca cu sos de smantanaIngreriente:

Limbă de vacă 1-1,2 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, unt 50 g, făină 50 g, lapte 200 ml, smântână 300 g, sare.

Cum se prepară:

Limba se curăţă, se spală, se opăreşte bine, se spală din nou şi se fierbe în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După circa 2 ore si jumatate se adaugă zarzavatul şi ceapa şi se continuă fierberea, până ce limba este gata. Se scoate limba din supă, se curăţă de pieliţă şi se taie felii. Se înfierbântă untul într-o cratiţă, se încorporează făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu lapte, se adaugă smântâna şi se amestecă bine pentru a nu se forma cocoloaşe. Se fierbe circa 15 min la un foc domol, iar la sfirşit se potriveşte gustul de sare. Se strecoară sosul printr-o etamină, se pun în sos feliile de limbă şi se mai fierbe 10 minute. Se serveşte cu garnituri de legume sau macaroane fierte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: limba de vaca, sos de smantana, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 July '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :