Statistics:
Visits: 1,207 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sosuri calde, notiuni de baza
Q: | Intreaba despre Sosuri calde, notiuni de baza |
Sosurile calde se fac de obicei cu unt si se leaga cu ou sau, cele mai multe, cu faina. Sosurile cu faina se prepara pe baza de rantas stins cu lichid (apa, lapte, suc de rosii etc).
Astazi insa, mai toate gospodinele prefera sosuri fara rantas (grasime incinsa si faina prajita) care nu se recomanda copiilor si mai ales celor suferinzi de stomac.
De aceea se topeste grasimea pe foc fara a o incinge si se adauga faina care a fost diluata intr-un vas cu putina apa calduta.
Se amesteca impreuna si se toarna apoi lapte, zeama de carne, suc de rosii etc, lasamd sosul sa fiarba pana ce se leaga suficient, de consistenta unei smantani subtiri.
Astazi insa, mai toate gospodinele prefera sosuri fara rantas (grasime incinsa si faina prajita) care nu se recomanda copiilor si mai ales celor suferinzi de stomac.
De aceea se topeste grasimea pe foc fara a o incinge si se adauga faina care a fost diluata intr-un vas cu putina apa calduta.
Se amesteca impreuna si se toarna apoi lapte, zeama de carne, suc de rosii etc, lasamd sosul sa fiarba pana ce se leaga suficient, de consistenta unei smantani subtiri.
Tag-uri: sosuri, sosuri calde, unt, ou |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :