Statistics:
Visits: 746 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de fasole verde cu pasare
Q: | Intreaba despre Mancare de fasole verde cu pasare |
Ingrediente
1 pui de circa 0,800—1 kg, 1 kg fasole, 200 g grasime (unt, untura, ulei), 1 lingura faina, 1 ceapa, 200 g rosii, patrunjel, sare, 1 ceasca smantana.
Mod de preparare
Se curata fasolea de capete si se inabusa usor intr-un vas cu putina grasime. Se taie puiul in bucati potrivit de mari, se prajeste usor si se aseaza in cratita langa fasole, adaugand si putina apa calda.
Se prepara sosul, se spala rosiile si se taie in doua, se fierb, apoi se trec prin sita. Intr-un vas se incinge o lingura de grasime, se adauga ceapa tocata marunt si faina, se amesteca bine, apoi se toarna sucul de rosii.
Dupa cateva clocote, se toarna sosul peste fasole si se lasa sa scada impreuna. Cand mancarea este aproape gata se adauga patrunjelul tocat fin si se potriveste de sare si piper. Se serveste la masa cu smantana.
1 pui de circa 0,800—1 kg, 1 kg fasole, 200 g grasime (unt, untura, ulei), 1 lingura faina, 1 ceapa, 200 g rosii, patrunjel, sare, 1 ceasca smantana.
Mod de preparare
Se curata fasolea de capete si se inabusa usor intr-un vas cu putina grasime. Se taie puiul in bucati potrivit de mari, se prajeste usor si se aseaza in cratita langa fasole, adaugand si putina apa calda.
Se prepara sosul, se spala rosiile si se taie in doua, se fierb, apoi se trec prin sita. Intr-un vas se incinge o lingura de grasime, se adauga ceapa tocata marunt si faina, se amesteca bine, apoi se toarna sucul de rosii.
Dupa cateva clocote, se toarna sosul peste fasole si se lasa sa scada impreuna. Cand mancarea este aproape gata se adauga patrunjelul tocat fin si se potriveste de sare si piper. Se serveste la masa cu smantana.
Tag-uri: fasole verde, pasare, faina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :