Statistics:
Visits: 1,216 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute cu carne, ciuperci si sos de smantana
Q: | Intreaba despre Chiftelute cu carne, ciuperci si sos de smantana |
Ingreriente:
Carne de vacă 300 g, carne de porc 200 g, slănină 50 g, ciuperci 400 g, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 2 buc, unt 100 g, verdeaţă 2 leg, usturoi 15 g, franzelă 200 g, făină 100 g, lapte 400 ml, smântână 200 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea ÅŸi slănina se dau prin maÅŸina de tocat. Ciupercile se taie julien ÅŸi se fierb în apă circa 10 min, apoi se scurg ÅŸi se călesc în puÅ£in unt. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Franzela se înmoaie în apă ÅŸi apoi se scurge bine. VerdeaÅ£a se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, sare, piper ÅŸi puÅ£in mujdei de usturoi. Se formează chifteluÅ£e, se trec prin făiÂnă ÅŸi se prăjesc în ulei. Din restul de unt, făină, lapte ÅŸi smântână se prepară un sos alb care se condimentează cu sare ÅŸi piÂper. Se pun chifteluÅ£ele în acest sos ÅŸi se fierb circa 25 min !a un foc domol.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 300 g, carne de porc 200 g, slănină 50 g, ciuperci 400 g, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 2 buc, unt 100 g, verdeaţă 2 leg, usturoi 15 g, franzelă 200 g, făină 100 g, lapte 400 ml, smântână 200 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea ÅŸi slănina se dau prin maÅŸina de tocat. Ciupercile se taie julien ÅŸi se fierb în apă circa 10 min, apoi se scurg ÅŸi se călesc în puÅ£in unt. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Franzela se înmoaie în apă ÅŸi apoi se scurge bine. VerdeaÅ£a se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, sare, piper ÅŸi puÅ£in mujdei de usturoi. Se formează chifteluÅ£e, se trec prin făiÂnă ÅŸi se prăjesc în ulei. Din restul de unt, făină, lapte ÅŸi smântână se prepară un sos alb care se condimentează cu sare ÅŸi piÂper. Se pun chifteluÅ£ele în acest sos ÅŸi se fierb circa 25 min !a un foc domol.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, carne, ciuperci, sos, smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :