Statistics:
Visits: 1,014 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru friptura de iepure
Q: | Intreaba despre O reteta pentru friptura de iepure |
Ingrediente
Pentru friptura se folosesc pulpele din spate si spinarea, 200 g slanina, usturoi, 150 g grasime, sare.
Mod de preparare
Iepurele marinat, se sterge bine cu un servet curat, apoi se impaneaza din distanta in distanta cu feliute de slanina si cu usturoi. Friptura astfel impanata, se aseaza intr-o tava lunga cu spatele in sus si se introduce in cuptor, la un foc tare la inceput.
Dupa 10—15 minute focul trebuie sa fie mai potrivit; din cand in cand se unge cu grasimea din tava.
Se tine in cuptor circa trei sferturi de ora si daca sosul a scazut se mai adauga putina apa calda. Se serveste calda cu sosul ei alaturi sau cu smantana.
Pentru friptura se folosesc pulpele din spate si spinarea, 200 g slanina, usturoi, 150 g grasime, sare.
Mod de preparare
Iepurele marinat, se sterge bine cu un servet curat, apoi se impaneaza din distanta in distanta cu feliute de slanina si cu usturoi. Friptura astfel impanata, se aseaza intr-o tava lunga cu spatele in sus si se introduce in cuptor, la un foc tare la inceput.
Dupa 10—15 minute focul trebuie sa fie mai potrivit; din cand in cand se unge cu grasimea din tava.
Se tine in cuptor circa trei sferturi de ora si daca sosul a scazut se mai adauga putina apa calda. Se serveste calda cu sosul ei alaturi sau cu smantana.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :