Statistics:
Visits: 1,324 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc cu sos de smantana |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, făină 50 g, roşii 500 g, ardei graşi 200 g, ceapă 100 g, ulei 125 g, smântână 200 g, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Cotletul se porţionează, se bate cu un batşniţel, se condimentează cu sare şi piper, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată. Se aşează peste ceapă jumătate din cantitatea de roşii tăiate felii şi jumătate din cantitatea de ardei graşi tăiaţi ştraifuri. Peste legume se aşează cotletele, iar peste cotlete se aşează restul de roşii şi ardei. Se adaugă o ceaşcă de supă de oase şi se dă tava la cuptor pentru 20 min. Smântâna se amestecă cu restul de făină, se toarnă peste cotlete şi se mai ţine în cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, făină 50 g, roşii 500 g, ardei graşi 200 g, ceapă 100 g, ulei 125 g, smântână 200 g, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Cotletul se porţionează, se bate cu un batşniţel, se condimentează cu sare şi piper, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată. Se aşează peste ceapă jumătate din cantitatea de roşii tăiate felii şi jumătate din cantitatea de ardei graşi tăiaţi ştraifuri. Peste legume se aşează cotletele, iar peste cotlete se aşează restul de roşii şi ardei. Se adaugă o ceaşcă de supă de oase şi se dă tava la cuptor pentru 20 min. Smântâna se amestecă cu restul de făină, se toarnă peste cotlete şi se mai ţine în cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, sos de smantana, rosii, supa de oase |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :