FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 936
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chiftelute cu carne si tarhon

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chiftelute cu carne si tarhon

 Q:   Intreaba despre Chiftelute cu carne si tarhon       
Chiftelute cu carne si tarhonIngreriente:

Carne de vacă 100 g, carne de porc 300 g, ceapă 150 g, franzelă 200 g, ver­deaţă 2 leg, tarhon 3 leg, ouă 2 buc, făină 100 g, usturoi 25 g, roşii 1 kg, ulei 125 g, unt 50 g, smântână 350 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Franzela se înmoaie în apă şi se stoarce bine. Verdeaţa şi 1 leg de tarhon se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, piperul şi sarea. Se formează chifteluţele, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei. Roşiile se taie bucăţi, se fierb 20 min cu puţin mujdei de usturoi şi se pasează printr-o sită sau pasoar. Din restul de făină, unt şi smântână se prepară un sos alb, care se amestecă cu sucul de roşii şi se subţiază cu puţină apă, se potriveşte gustul de sare, se aşează chifteluţele în acest sos şi se fierb circa 25 min la un foc domol. Tarhonul rămas se opăreşte timp de 10 min, se lasă să se răcească, se toacă, se pune în sos şi se mai fierbe 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: chiftelute, carne, tarhon, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :