Statistics:
Visits: 1,517 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Compot de piersici rosii
Q: | Intreaba despre Compot de piersici rosii |
Piersicile rosii sunt mai tari decat cele albe si nu se desprind de pe samburi.
Coaja lor este groasa si amaruie, de aceea este absolut necesar sa fie indepartata.
Se aleg piersici frumoase, potrivit de coapte, se curata de coaja si se taie in felii ca sa se desprinda de samburi. Se aseaza in borcane (intregi cand nu sunt prea mari sau in felii) si se toarna deasupra siropul caldut.
Se inchid borcanele si se aseaza la sterilizat, procedand ca si la celelalte compoturi.
Durata de sterilizare insa este mai mare, aceste fructe fiind mai tari; astfel la borcanele Wek este de 12—14 minute, iar la cele obisnuite 16—18 minute, socotindu-se de cand apa din vas incepe sa clocoteasca.
Coaja lor este groasa si amaruie, de aceea este absolut necesar sa fie indepartata.
Se aleg piersici frumoase, potrivit de coapte, se curata de coaja si se taie in felii ca sa se desprinda de samburi. Se aseaza in borcane (intregi cand nu sunt prea mari sau in felii) si se toarna deasupra siropul caldut.
Se inchid borcanele si se aseaza la sterilizat, procedand ca si la celelalte compoturi.
Durata de sterilizare insa este mai mare, aceste fructe fiind mai tari; astfel la borcanele Wek este de 12—14 minute, iar la cele obisnuite 16—18 minute, socotindu-se de cand apa din vas incepe sa clocoteasca.
Tag-uri: compot, piersici rosii |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :