Statistics:
Visits: 827 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca cu sos de vin
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca cu sos de vin |
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, viţel 100 g, sos brun 400 g, vin 100 ml, cartofi 1 kg, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricoatele de vacă se taie felii, câte una la o porţie, se bat uşor cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc pe ambele părţi. Se sting cu apă, se adaugă sosul brun, vinul şi piperul şi se lasă să fiarbă o oră la un foc domol. Cartofii se curăţă, se taie cuburi, se fierb în apa cu sare si se scurg. La servit, la fiecare porţie, se pune o felie de carne, o cantitate de cartofi şi se toarnă pe deasupra sos şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Antricot de vacă 750 g, viţel 100 g, sos brun 400 g, vin 100 ml, cartofi 1 kg, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricoatele de vacă se taie felii, câte una la o porţie, se bat uşor cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc pe ambele părţi. Se sting cu apă, se adaugă sosul brun, vinul şi piperul şi se lasă să fiarbă o oră la un foc domol. Cartofii se curăţă, se taie cuburi, se fierb în apa cu sare si se scurg. La servit, la fiecare porţie, se pune o felie de carne, o cantitate de cartofi şi se toarnă pe deasupra sos şi se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :