Statistics:
Visits: 2,196 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Dulceata din coji de grapefruit
Q: | Intreaba despre Dulceata din coji de grapefruit |
Ingrediente
Cojile de la doua grapefruit mari, 1 kg zahar, 3 pahare apa, 1 lamaie, 1/2 baton vanilie.
Mod de preparare
Cojile de la grapefruit se introduc intr-un vas cu apa rece unde se lasa o zi. Se scot si dupa ce s-au scurs bine de apa, se rade partea galbena, lucioasa si se aseaza intr-un vas cu apa clocotita, unde se lasa sa fiarba, schimband apa de doua sau chiar de trei ori, pentru ca dulceata sa nu fie prea amara.
Se fierb cojile pana ce devin sticloase si destul de moi ca sa fie usor strapunse de dintii unei furculite. Cand sunt gata se scot, se lasa sa se scurga bine de apa, dupa care se taie in patrate potrivit de mari si se cantaresc 600 g pentru 1 kg zahar.
Se aseaza intr-un vas apa si zaharul si dupa ce s-a dizolvat se leaga zaharul si se introduc cojile de grapefruit . In continuare se procedeaza ca si la dulceata de coji de portocale.
Cojile de la doua grapefruit mari, 1 kg zahar, 3 pahare apa, 1 lamaie, 1/2 baton vanilie.
Mod de preparare
Cojile de la grapefruit se introduc intr-un vas cu apa rece unde se lasa o zi. Se scot si dupa ce s-au scurs bine de apa, se rade partea galbena, lucioasa si se aseaza intr-un vas cu apa clocotita, unde se lasa sa fiarba, schimband apa de doua sau chiar de trei ori, pentru ca dulceata sa nu fie prea amara.
Se fierb cojile pana ce devin sticloase si destul de moi ca sa fie usor strapunse de dintii unei furculite. Cand sunt gata se scot, se lasa sa se scurga bine de apa, dupa care se taie in patrate potrivit de mari si se cantaresc 600 g pentru 1 kg zahar.
Se aseaza intr-un vas apa si zaharul si dupa ce s-a dizolvat se leaga zaharul si se introduc cojile de grapefruit . In continuare se procedeaza ca si la dulceata de coji de portocale.
Tag-uri: grapefruit, dulceata, dulceata din coji |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :