Statistics:
Visits: 934 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru placinte cu carne
Q: | Intreaba despre O reteta pentru placinte cu carne |
Se prepara un aluat la fel ca si pentru placintelele cu branza.
Pentru umplutura sunt necesare :
1/2 kg carne, 2 cepe, putin unt sau margarina, 2 oua, sare, piper.
Carnea se spala, se taie in bucati si se inabusa intr-un sos cu o bucata de unt sau margarina (cat o nuca mare) si cu cepele curatate si taiate felii.
Din cand in cand se adauga cate putina apa pana ce carnea este bine fiarta, iar apa a scazut. Cand s-a racit, se trece prin masina de tocat, se amesteca cu ouale, sare si piper.
Se intinde foaia de aluat, se aseaza gramajoare de carne procedand in rest intocmai ca la placintelele cu branza.
Pentru umplutura sunt necesare :
1/2 kg carne, 2 cepe, putin unt sau margarina, 2 oua, sare, piper.
Carnea se spala, se taie in bucati si se inabusa intr-un sos cu o bucata de unt sau margarina (cat o nuca mare) si cu cepele curatate si taiate felii.
Din cand in cand se adauga cate putina apa pana ce carnea este bine fiarta, iar apa a scazut. Cand s-a racit, se trece prin masina de tocat, se amesteca cu ouale, sare si piper.
Se intinde foaia de aluat, se aseaza gramajoare de carne procedand in rest intocmai ca la placintelele cu branza.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :