Statistics:
Visits: 1,051 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru inghetata de cacao
Q: | Intreaba despre O reteta pentru inghetata de cacao |
Ingrediente
6 oua, 6 linguri de zahar, 3 linguri cacao, 2 linguri apa, 600 g frisca.
Mod de preparare
Se aseaza cacaua cu 3 linguri zahar si 2 linguri apa intr-un ibric, se amesteca bine, apoi se introduce ibricul in alt vas mai mare cu apa calda ca sa fiarba in baie de aburi.
Se amesteca continuu si dupa ce apa din vas fierbe in clocote, se retrage vasul de pe foc. Separat, se freaca galbenusurile cu 6 linguri zahar si cand cacaua din ibric s-a mai racit, se toarna incet peste galbenusuri, amestecandu-le bine pana ce compozitia este complet rece.
Se adauga albusurile batute spuma, apoi frisca si se amesteca usor inghetata
In final se toarna in forme si se aseaza in frigider.
6 oua, 6 linguri de zahar, 3 linguri cacao, 2 linguri apa, 600 g frisca.
Mod de preparare
Se aseaza cacaua cu 3 linguri zahar si 2 linguri apa intr-un ibric, se amesteca bine, apoi se introduce ibricul in alt vas mai mare cu apa calda ca sa fiarba in baie de aburi.
Se amesteca continuu si dupa ce apa din vas fierbe in clocote, se retrage vasul de pe foc. Separat, se freaca galbenusurile cu 6 linguri zahar si cand cacaua din ibric s-a mai racit, se toarna incet peste galbenusuri, amestecandu-le bine pana ce compozitia este complet rece.
Se adauga albusurile batute spuma, apoi frisca si se amesteca usor inghetata
In final se toarna in forme si se aseaza in frigider.
Tag-uri: inghetata, cacao, inghetata de cacao |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :