Statistics:
Visits: 1,470 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Limba de vaca cu verdeturi
Q: | Intreaba despre Limba de vaca cu verdeturi |
Ingreriente:
Limbă de vacă 1-1,5 kg, ulei 125 g. ceapă 150 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, pătrunjel verde 1 leg, mărar verde 2 leg, tarhon 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Limba se curăţă, se spală, se opăreşte bine, se spală din nou, se şterge, se prăjeşte pe toate părţile în ulei şi apoi se scoate pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată, zarzavatul de supă tăiat feliuţe şi se călesc, până ce legumele s-au înmuiat. Se sting cu bulion subţiat cu apă, se aşează limba în sos, se condimentează cu piper şi sare şi se fierbe, până ce limba este gata. Se curăţă limba de pieliţă, se taie felii, iar sosul se pasează, se toarnă peste feliile de limbă şi se pune vasul pe foc. Verdeaţa se spală, se opăreşte, se toacă mărunt şi se adaugă la limbă şi se mai fierbe 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Limbă de vacă 1-1,5 kg, ulei 125 g. ceapă 150 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, pătrunjel verde 1 leg, mărar verde 2 leg, tarhon 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Limba se curăţă, se spală, se opăreşte bine, se spală din nou, se şterge, se prăjeşte pe toate părţile în ulei şi apoi se scoate pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată, zarzavatul de supă tăiat feliuţe şi se călesc, până ce legumele s-au înmuiat. Se sting cu bulion subţiat cu apă, se aşează limba în sos, se condimentează cu piper şi sare şi se fierbe, până ce limba este gata. Se curăţă limba de pieliţă, se taie felii, iar sosul se pasează, se toarnă peste feliile de limbă şi se pune vasul pe foc. Verdeaţa se spală, se opăreşte, se toacă mărunt şi se adaugă la limbă şi se mai fierbe 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: limba de vaca, verdeturi, mancare, legume |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :