Statistics:
Visits: 1,081 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ardei grasi umpluti cu varza rosie
Q: | Intreaba despre Ardei grasi umpluti cu varza rosie |
Se aleg adeii grasi, proaspeti si sanatosi. Se curata de cotoare si seminte. Se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se toaca marunt varza, dupa ce s-au indepartat cotoarele si se umplu ardeii indesand bine varza.
Se astupa fiecare ardei cu cate o felie subtire de morcov. Se aseaza apoi cand sunt umpluti in borcan, iar deasupra se pun frunze de visin, de telina, un saculet de boabe de mustar si doua scandurele asezate crucis.
Se pregateste otetul, adaugand un litru otet de 9°, doi litri apa si cate o lingura de sare pentru fiecare litru de lichid. Se aseaza vasul cu otet pe foc si cand clocoteste, se toarna in borcan peste ardei.
Se inchide imediat borcanul cu hartie pergament sau cu doua randuri de celofan si cand s-a racit se aseaza la pastrat.
Se astupa fiecare ardei cu cate o felie subtire de morcov. Se aseaza apoi cand sunt umpluti in borcan, iar deasupra se pun frunze de visin, de telina, un saculet de boabe de mustar si doua scandurele asezate crucis.
Se pregateste otetul, adaugand un litru otet de 9°, doi litri apa si cate o lingura de sare pentru fiecare litru de lichid. Se aseaza vasul cu otet pe foc si cand clocoteste, se toarna in borcan peste ardei.
Se inchide imediat borcanul cu hartie pergament sau cu doua randuri de celofan si cand s-a racit se aseaza la pastrat.
Tag-uri: ardei grasi, varza rosie, otet |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :