Statistics:
Visits: 1,022 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura inabusita de vaca si piure de spanac
Q: | Intreaba despre Friptura inabusita de vaca si piure de spanac |
Ingreriente:
Carne de vacă 1 kg, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, spanac 2 kg, unt 50 g, făină 50 g, lapte 300 ml, sare.
Cum se prepară:
Carnea se pune la înăbuşit cu ulei şi apă. Se adaugă sare şi zarzavatul de supă şi se continuă înăbuşitul sub capac, până ce carnea este gata. Spanacul se curăţă, se spală şi se fierbe în apă cu sare timp de 20 min, se scurge bine şi se trece prin maşina de tocat. Se topeşte untul, se adaugă făina, se căleşte, se stinge cu lapte, se adaugă spanacul, se amestecă bine şi se subţiază cât este necesar cu o parte din zeama în care a fiert spanacul. La sfirşit se potriveşte gustul de sare. La servit, la fiecare porţie, se pun 2-3 felii de friptură şi o cantitate de piure de spanac.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 1 kg, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, spanac 2 kg, unt 50 g, făină 50 g, lapte 300 ml, sare.
Cum se prepară:
Carnea se pune la înăbuşit cu ulei şi apă. Se adaugă sare şi zarzavatul de supă şi se continuă înăbuşitul sub capac, până ce carnea este gata. Spanacul se curăţă, se spală şi se fierbe în apă cu sare timp de 20 min, se scurge bine şi se trece prin maşina de tocat. Se topeşte untul, se adaugă făina, se căleşte, se stinge cu lapte, se adaugă spanacul, se amestecă bine şi se subţiază cât este necesar cu o parte din zeama în care a fiert spanacul. La sfirşit se potriveşte gustul de sare. La servit, la fiecare porţie, se pun 2-3 felii de friptură şi o cantitate de piure de spanac.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: friptura inabusita, vaca, piure de spanac, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :