Statistics:
Visits: 972 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru anghemaht de miel
Q: | Intreaba despre O reteta pentru anghemaht de miel |
Ingrediente
1 kg carne de miel, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, 1-2 lamai, sare.
Mod de preparare
Carnea taiata in bucati, se prajeste in grasime si sare, se adauga apa si se lasa sa fiarba. Separat se prepara sosul alb. Se topeste o lingura de grasime in tigaie si cand s-a incins se adauga faina si se rumeneste putin.
Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, a fost strecurata si limpezita. Se amesteca sosul obtinut cu carnea si se lasa sa fiarba pana ce carnea este aproape fiarta, dupa care se adauga zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.
Cand este gata se pun deasupra felii subtiri de lamaie care au fost curatate de coaja. Aceasta Mancare se poate prepara la fel si cu carne de oaie.
1 kg carne de miel, 2 linguri grasime, 1 lingura faina, 1-2 lamai, sare.
Mod de preparare
Carnea taiata in bucati, se prajeste in grasime si sare, se adauga apa si se lasa sa fiarba. Separat se prepara sosul alb. Se topeste o lingura de grasime in tigaie si cand s-a incins se adauga faina si se rumeneste putin.
Se stinge cu zeama in care a fiert carnea, a fost strecurata si limpezita. Se amesteca sosul obtinut cu carnea si se lasa sa fiarba pana ce carnea este aproape fiarta, dupa care se adauga zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.
Cand este gata se pun deasupra felii subtiri de lamaie care au fost curatate de coaja. Aceasta Mancare se poate prepara la fel si cu carne de oaie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :