FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,250
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ardei grasi umpluti cu varza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ardei grasi umpluti cu varza

 Q:   Intreaba despre Ardei grasi umpluti cu varza       
Ardei grasi umpluti cu varza Ingrediente

20—25 ardei grasi, 2 verze, 3 morcovi, un pastranac, un patrunjel si o telina (radacini), hrean.

Mod de preparare

Se aleg ardeii, se scot cotoarele, se curata de seminte se inlatura cei iuti, apoi se spala si se lasa sa se scurga, asezandu-i cu deschizatura in jos. Se curata si se taie marunt sub forma de taitei, radacininoasele si varza sau se rad pe partea mare a razatoarei.

Se amesteca totul intr-un vas presarand sare deasupra si se lasa o ora, dupa care se stoarce bine zeama. Se umplu ardeii cu acest amestec si se inchid cu o felie subtire de morcov sau cu o bucata de frunza de varza. Se aseaza ardeii in borcan, unul langa altul, se pune intre ei cate o bucata de hrean din distanta in distanta, iar deasupra, frunze de visin, frunze de telin a, un saculet de boabe de mustar si doua scandurele.

Se prepara saramura, adaugand la un litru de apa 30 g sare si cand clocoteste, se toarna peste ardei. Se inchide borcanul cu doua randuri de celofan si se lasa pe loc pana ce se raceste, dupa care se aseaza la pastrat.

Ardeii umpluti cu varza se pot prepara si cu otet diluat cu apa. La un litru otet de 9° se adauga doi litri apa, iar la un litru de lichid se pun 20 g sare.
Se inchide borcanul cu doua randuri de celofan. Dupa 2—3 zile castravetii se pritocesc procedand ca si la castravetii murati pentru consumul imediat.


Tag-uri: ardei grasi, varza, seminte



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :