Statistics:
Visits: 1,007 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca cu sos de tarhon
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca cu sos de tarhon |
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, ulei 100 g. ceapă 100 g, tarhon 1 leg, unt 75 g. oţet 9° 50 ml, zahăr 10 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, care se bat bine cu un batÂÅŸniÅ£el, se sărează ÅŸi se frig pe grătar. Ceapa se taie mărunt si se fierbe cu 100 ml apă, oÅ£et, sare, piper, zahăr ÅŸi tarhon tocat mărunt. După ce apa a scăzut la jumătate, se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească puÅ£in ÅŸi se adaugă untul, amestecându-se bine. Acest sos se serveÅŸte cald peste antricoate. De regulă anÂtricoatele se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Antricot de vacă 750 g, ulei 100 g. ceapă 100 g, tarhon 1 leg, unt 75 g. oţet 9° 50 ml, zahăr 10 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, care se bat bine cu un batÂÅŸniÅ£el, se sărează ÅŸi se frig pe grătar. Ceapa se taie mărunt si se fierbe cu 100 ml apă, oÅ£et, sare, piper, zahăr ÅŸi tarhon tocat mărunt. După ce apa a scăzut la jumătate, se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească puÅ£in ÅŸi se adaugă untul, amestecându-se bine. Acest sos se serveÅŸte cald peste antricoate. De regulă anÂtricoatele se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :