Statistics:
Visits: 1,023 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Antricot de vaca cu sos de tarhon
Q: | Intreaba despre Antricot de vaca cu sos de tarhon |
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, ulei 100 g. ceapă 100 g, tarhon 1 leg, unt 75 g. oţet 9° 50 ml, zahăr 10 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, care se bat bine cu un batşniţel, se sărează şi se frig pe grătar. Ceapa se taie mărunt si se fierbe cu 100 ml apă, oţet, sare, piper, zahăr şi tarhon tocat mărunt. După ce apa a scăzut la jumătate, se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească puţin şi se adaugă untul, amestecându-se bine. Acest sos se serveşte cald peste antricoate. De regulă antricoatele se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Antricot de vacă 750 g, ulei 100 g. ceapă 100 g, tarhon 1 leg, unt 75 g. oţet 9° 50 ml, zahăr 10 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie felii lungi, care se bat bine cu un batşniţel, se sărează şi se frig pe grătar. Ceapa se taie mărunt si se fierbe cu 100 ml apă, oţet, sare, piper, zahăr şi tarhon tocat mărunt. După ce apa a scăzut la jumătate, se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească puţin şi se adaugă untul, amestecându-se bine. Acest sos se serveşte cald peste antricoate. De regulă antricoatele se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :