Statistics:
Visits: 1,410 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru visine zaharisite
Q: | Intreaba despre O reteta pentru visine zaharisite |
Ingrediente
2 kg visine, 1,5 kg zahar, 500 ml apa.
Mod de preparare
Visinele se spala, se curata de codite si samburi. Intr-un vas se fierbe un sirop dintr-un kg zahar si 0,5 litri apa si cand s-a mai racit se introduc visinele.
Dupa o ora se aseaza vasul pe foc si se lasa sa fiarba 10 minute de cand a inceput sa clocoteasca.
Se trage vasul de pe foc si a doua zi se mai adauga 0,5 kg zahar si se fierbe din nou pana ce siropul este bine legat.
A doua zi se scurge siropul, iar visinele se aseaza la uscat si cand sunt aproape gata, se trec prin zahar tos.
FamousWhy va doreste : Pofta Buna!
2 kg visine, 1,5 kg zahar, 500 ml apa.
Mod de preparare
Visinele se spala, se curata de codite si samburi. Intr-un vas se fierbe un sirop dintr-un kg zahar si 0,5 litri apa si cand s-a mai racit se introduc visinele.
Dupa o ora se aseaza vasul pe foc si se lasa sa fiarba 10 minute de cand a inceput sa clocoteasca.
Se trage vasul de pe foc si a doua zi se mai adauga 0,5 kg zahar si se fierbe din nou pana ce siropul este bine legat.
A doua zi se scurge siropul, iar visinele se aseaza la uscat si cand sunt aproape gata, se trec prin zahar tos.
FamousWhy va doreste : Pofta Buna!
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :