FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,182
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Despre sosuri reci si calde

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Despre sosuri reci si calde

 Q:   Intreaba despre Despre sosuri reci si calde       
Despre sosuri reci si caldeSosurile au o mare importanta in bucatarie, caci stau la baza celor mai multe feluri de mancare. Ele pot fi reci si se folosesc la aperitive sau calde.

Sosurile sunt de mai multe feluri :
sosuri simple din untdelemn sau unt, sosuri din grasimi (unt, untdelemn) legate cu oua si sosuri din grasime legata cu faina.

Grasimile folosite la sosuri sunt:
unt, margarina, untdelemn sau untura.

Se recomanda ca sosurile sa se prepare cu 30-40 minute inainte de a fi servite, caci altfel se ingroasa si isi pierd culoarea.


Tag-uri: sosuri reci, sosuri calde, grasimi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :