Statistics:
Visits: 2,423 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ardei grasi pentru umplut
Q: | Intreaba despre Ardei grasi pentru umplut |
Se aleg ardeii pentru umplut, carnosi si nu prea mari, se scot cotoarele si semintele, se spala si se scurg bine de apa. Se curata hreanul, se spala si se taie in bucati subtiri, lungi cat ardeii. Se introduce apoi cate o bucata de hrean in fiecare ardei si se aseaza intr-un borcan mare, unul langa altul, fara a-i indesa.
Intre ardei se mai adauga cate o bucata de hrean, din distanta in distanta. La 50 ardei se folosesc 3—4 bucati de hrean. Se aseaza borcanul peste o masa dublata cu tabla sau peste doua lame de cutit (ca sa nu plesneasca) si se toarna apa clocotita pana ce se umple borcanul.
Deasupra, peste ardei, se aseaza o scandurica care se fixeaza cu o greutate pentru ca toti ardeii sa fie acoperiti cu lichid. Marginile borcanului se sterg cu putin alcool si se leaga imediat cu doua randuri de celofan. Borcanul inchis ermetic se infasoara cu o patura in care se lasa pana ce se raceste complet, apoi se aseaza la camara sau pivnita.
Intre ardei se mai adauga cate o bucata de hrean, din distanta in distanta. La 50 ardei se folosesc 3—4 bucati de hrean. Se aseaza borcanul peste o masa dublata cu tabla sau peste doua lame de cutit (ca sa nu plesneasca) si se toarna apa clocotita pana ce se umple borcanul.
Deasupra, peste ardei, se aseaza o scandurica care se fixeaza cu o greutate pentru ca toti ardeii sa fie acoperiti cu lichid. Marginile borcanului se sterg cu putin alcool si se leaga imediat cu doua randuri de celofan. Borcanul inchis ermetic se infasoara cu o patura in care se lasa pana ce se raceste complet, apoi se aseaza la camara sau pivnita.
Tag-uri: ardei grasi, carne, conservare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :