Statistics:
Visits: 1,222 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi umpluti cu carne de vaca
Q: | Intreaba despre Cartofi umpluti cu carne de vaca |
Ingreriente:
Cartofi 2 kg, carne de vacă 400 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, ouă 2 buc, orez 50 g, suc de roşii 200 ml, supă de oase 200 ml, făină 30 g, smântână 300 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Se aleg cartofi de aceeaÅŸi mărime, se curăţă, se spală ÅŸi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei, se adaugă orezul ÅŸi se călesc împreună, apoi se iau de pe foc. Carnea se dă prin maÅŸina de tocat ÅŸi se amesÂtecă cu ceapa, orezul, verdeaÅ£a tocată, sarea, piperul, cimbrul ÅŸi ouăle. Cu această compoziÅ£ie se umplu cartofii, se prăjesc pe toate părÅ£ile, apoi se aÅŸează într-un vas de cuptor. Din uleiul răÂmas, suc de roÅŸii, supă de oase, făină ÅŸi puÅ£ină sare se prepară un sos care se toarnă peste cartofi. Se dă vasul la cuptor ÅŸi se lasă să fiarbă, până ce cartofii sunt gata. La servit se adaugă smântână, la fiecare porÅ£ie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 2 kg, carne de vacă 400 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, ouă 2 buc, orez 50 g, suc de roşii 200 ml, supă de oase 200 ml, făină 30 g, smântână 300 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Se aleg cartofi de aceeaÅŸi mărime, se curăţă, se spală ÅŸi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei, se adaugă orezul ÅŸi se călesc împreună, apoi se iau de pe foc. Carnea se dă prin maÅŸina de tocat ÅŸi se amesÂtecă cu ceapa, orezul, verdeaÅ£a tocată, sarea, piperul, cimbrul ÅŸi ouăle. Cu această compoziÅ£ie se umplu cartofii, se prăjesc pe toate părÅ£ile, apoi se aÅŸează într-un vas de cuptor. Din uleiul răÂmas, suc de roÅŸii, supă de oase, făină ÅŸi puÅ£ină sare se prepară un sos care se toarnă peste cartofi. Se dă vasul la cuptor ÅŸi se lasă să fiarbă, până ce cartofii sunt gata. La servit se adaugă smântână, la fiecare porÅ£ie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cartofi umpluti, carne de vaca, orez, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :