FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 954
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu ciuperci

 Q:   Intreaba despre Carne cu ciuperci       
Carne cu ciuperciIngrediente

1/2 kg carne, 400 g ciuperci, 125 g unt sau grasime, 1 ceapa, 1 lingurita faina, 200 g rosii, 100 ml vin alb, sare, piper.

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in bucati potrivit de mari si se aseaza intr-o cratita cu ceapa tocata marunt si cu untul. Se calesc usor, dupa care se adauga o lingura-doua de apa calda sau zeama de carne si se lasa sa fiarba inabusit.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga ciupercile curatate si taiate feliute subtiri. Deoarece ciupercile lasa zeama multa, se adauga foarte putina apa calda. Cand ciupercile sunt bine fierte si zeama a scazut se presara faina si se amesteca usor.

Se adauga rosiile curatate de pielite, taiate felii si vinul, apoi se lasa sa fiarba la un foc moale. Cand mancarea este aproape gata se potriveste de sare si se adauga marar si patrunjel, tocate fin. Se serveste la masa cu smantana.


Tag-uri: carne, ciuperci, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :