Statistics:
Visits: 949 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Carne cu ciuperci |
Ingrediente
1/2 kg carne, 400 g ciuperci, 125 g unt sau grasime, 1 ceapa, 1 lingurita faina, 200 g rosii, 100 ml vin alb, sare, piper.
Mod de preparare
Se spala carnea, se taie in bucati potrivit de mari si se aseaza intr-o cratita cu ceapa tocata marunt si cu untul. Se calesc usor, dupa care se adauga o lingura-doua de apa calda sau zeama de carne si se lasa sa fiarba inabusit.
Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga ciupercile curatate si taiate feliute subtiri. Deoarece ciupercile lasa zeama multa, se adauga foarte putina apa calda. Cand ciupercile sunt bine fierte si zeama a scazut se presara faina si se amesteca usor.
Se adauga rosiile curatate de pielite, taiate felii si vinul, apoi se lasa sa fiarba la un foc moale. Cand mancarea este aproape gata se potriveste de sare si se adauga marar si patrunjel, tocate fin. Se serveste la masa cu smantana.
1/2 kg carne, 400 g ciuperci, 125 g unt sau grasime, 1 ceapa, 1 lingurita faina, 200 g rosii, 100 ml vin alb, sare, piper.
Mod de preparare
Se spala carnea, se taie in bucati potrivit de mari si se aseaza intr-o cratita cu ceapa tocata marunt si cu untul. Se calesc usor, dupa care se adauga o lingura-doua de apa calda sau zeama de carne si se lasa sa fiarba inabusit.
Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga ciupercile curatate si taiate feliute subtiri. Deoarece ciupercile lasa zeama multa, se adauga foarte putina apa calda. Cand ciupercile sunt bine fierte si zeama a scazut se presara faina si se amesteca usor.
Se adauga rosiile curatate de pielite, taiate felii si vinul, apoi se lasa sa fiarba la un foc moale. Cand mancarea este aproape gata se potriveste de sare si se adauga marar si patrunjel, tocate fin. Se serveste la masa cu smantana.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :