Statistics:
Visits: 1,139 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru rulada din carne tocata
Q: | Intreaba despre O reteta pentru rulada din carne tocata |
Ingrediente
1 kg carne de porc, macra, 2 cepe, 2 cartofi, 6 oua, sare, piper, ulei, 1 bucata franzela, patrunjel, marar, sare, piper, suc de rosii.
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se toaca, se fierb cartofii si se trec la fel prin masina. Se amesteca apoi carnea tocata, cartofii cu doua oua crude, sare, piper, verdeata (patrunjel, marar tocat) si cu franzela muiata in lapte si bine stoarsa.
Se intinde tocatura pe planseta presarata cu faina si se aseaza la mijloc cele patru oua rascoapte, cap la cap. Se infasoara apoi, formand un sul, se pudreaza cu faina si se aseaza in tava unsa, in care se toarna si 2—3 linguri suc de rosii si se introduce in cuptor.
Se controleaza din cand in cand si se unge pe deasupra cu sosul din tava. Cand scade prea tare se mai adauga 1—2 linguri de apa. Aceasta rulada se poate servi calda cu diferite soteuri alaturi sau rece cu salata.
1 kg carne de porc, macra, 2 cepe, 2 cartofi, 6 oua, sare, piper, ulei, 1 bucata franzela, patrunjel, marar, sare, piper, suc de rosii.
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se toaca, se fierb cartofii si se trec la fel prin masina. Se amesteca apoi carnea tocata, cartofii cu doua oua crude, sare, piper, verdeata (patrunjel, marar tocat) si cu franzela muiata in lapte si bine stoarsa.
Se intinde tocatura pe planseta presarata cu faina si se aseaza la mijloc cele patru oua rascoapte, cap la cap. Se infasoara apoi, formand un sul, se pudreaza cu faina si se aseaza in tava unsa, in care se toarna si 2—3 linguri suc de rosii si se introduce in cuptor.
Se controleaza din cand in cand si se unge pe deasupra cu sosul din tava. Cand scade prea tare se mai adauga 1—2 linguri de apa. Aceasta rulada se poate servi calda cu diferite soteuri alaturi sau rece cu salata.
Tag-uri: rulada, carne, carne de porc |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :