Statistics:
Visits: 1,079 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ghiveci cu carne de vaca - de iarna
Q: | Intreaba despre Ghiveci cu carne de vaca - de iarna |
Ingreriente:
Carne de vacă 700 g, ulei 175 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, varză dulce 300 g, fasole verde (conservă) 500 g, mazăre verde (conservă) 500 g, verdeaţă 2 leg, bulion de tomate 100 g, usturoi 30 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi ÅŸi se prăjeÅŸte în jumătate din cantitatea de ulei. ÃŽn uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleÅŸte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion subÅ£iat cu apă, se adauÂgă carnea ÅŸi se fierbe 2 ore. Morcovii, Å£elina, cartofii ÅŸi varza dulce se taie cuburi, se pun într-o cratiţă cu puÅ£ină apă ÅŸi ulei si se dă tava la cuptor timp de 20 min. Se adaugă bucăţile de carne, mazărea verde, fasolea verde, mujdeiul de usturoi amesÂtecat cu bulion de tomate si apă. Se potriveÅŸte gustul cu sare ÅŸi piper, se adaugă verdeaÅ£a tocată ÅŸi se dă vasul din nou la cuptor pentru încă 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 700 g, ulei 175 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, varză dulce 300 g, fasole verde (conservă) 500 g, mazăre verde (conservă) 500 g, verdeaţă 2 leg, bulion de tomate 100 g, usturoi 30 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă se taie bucăţi ÅŸi se prăjeÅŸte în jumătate din cantitatea de ulei. ÃŽn uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleÅŸte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion subÅ£iat cu apă, se adauÂgă carnea ÅŸi se fierbe 2 ore. Morcovii, Å£elina, cartofii ÅŸi varza dulce se taie cuburi, se pun într-o cratiţă cu puÅ£ină apă ÅŸi ulei si se dă tava la cuptor timp de 20 min. Se adaugă bucăţile de carne, mazărea verde, fasolea verde, mujdeiul de usturoi amesÂtecat cu bulion de tomate si apă. Se potriveÅŸte gustul cu sare ÅŸi piper, se adaugă verdeaÅ£a tocată ÅŸi se dă vasul din nou la cuptor pentru încă 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: ghiveci, carne de vaca, legume, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :