Statistics:
Visits: 1,658 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute cu carne si sos de rosii
Q: | Intreaba despre Chiftelute cu carne si sos de rosii |
Ingreriente:
Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, ceapă 300 g, franzelă 200 g, verdeaţă 2 leg, ouă 2 buc, zarzavat de supă 250 g, ulei 250 g. roşii 500 g, zahăr 20 g, făină 100 g, supă de oase 400 ml, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă prin maşina de tocat. Franzela se inmoaie în apă şi se stoarce bine. Se toacă mărunt 150 g ceapă şi se căleşte în ulei. Verdeaţa se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, piperul şi sarea. Se formează chifteluţele, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei fierbinte. Roşiile se taie bucăţi, se fierb 20 min şi se pasează prin sită. Restul de ceapă se toacă mărunt, zarzavatul de supă se dă pe răzătoare şi se călesc im preună în ulei, se adaugă făina rămasă, se stinge cu roşiile si supa de oase şi se fierbe circa 10 min. Se pun perişoarele in sos şi se mai fierb circa 25 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, ceapă 300 g, franzelă 200 g, verdeaţă 2 leg, ouă 2 buc, zarzavat de supă 250 g, ulei 250 g. roşii 500 g, zahăr 20 g, făină 100 g, supă de oase 400 ml, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă prin maşina de tocat. Franzela se inmoaie în apă şi se stoarce bine. Se toacă mărunt 150 g ceapă şi se căleşte în ulei. Verdeaţa se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, piperul şi sarea. Se formează chifteluţele, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei fierbinte. Roşiile se taie bucăţi, se fierb 20 min şi se pasează prin sită. Restul de ceapă se toacă mărunt, zarzavatul de supă se dă pe răzătoare şi se călesc im preună în ulei, se adaugă făina rămasă, se stinge cu roşiile si supa de oase şi se fierbe circa 10 min. Se pun perişoarele in sos şi se mai fierb circa 25 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, carne, sos de rosii, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :