Statistics:
Visits: 1,290 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pesmeciori cu susan
Q: | Intreaba despre Pesmeciori cu susan |
Ingrediente
125 g zahar, 500 ml lapte, 30 g drojdie de bere, susan, faina cat cuprinde.
Mod de preparare
Drojdia se prepara amestecand-o cu 250 ml lapte caldut si 2—3 linguri faina, apoi se tine la caldura sa creasca. Cand drojdia s-a dospit, se amesteca cu restul de lapte caldut, cu zaharul si putina sare.
Se intinde o foaie in tava unsa cu unt si presarata cu faina si se taie
fasii late de 1,5-2 cm si lungi cat tava, apoi se aseaza din nou la caldura sa mai creasca.
Se ung cu ou, se presara cu susan si se introduce tava in cuptor la un foc potrivit. Cand sunt gata se taie pesmeciorii lungi de 6-7 cm.
125 g zahar, 500 ml lapte, 30 g drojdie de bere, susan, faina cat cuprinde.
Mod de preparare
Drojdia se prepara amestecand-o cu 250 ml lapte caldut si 2—3 linguri faina, apoi se tine la caldura sa creasca. Cand drojdia s-a dospit, se amesteca cu restul de lapte caldut, cu zaharul si putina sare.
Se intinde o foaie in tava unsa cu unt si presarata cu faina si se taie
fasii late de 1,5-2 cm si lungi cat tava, apoi se aseaza din nou la caldura sa mai creasca.
Se ung cu ou, se presara cu susan si se introduce tava in cuptor la un foc potrivit. Cand sunt gata se taie pesmeciorii lungi de 6-7 cm.
Tag-uri: pesmeciori, susan, zahar |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :