FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 844
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Zacusca de gogosari II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Zacusca de gogosari II

 Q:   Intreaba despre Zacusca de gogosari II       
Zacusca de gogosari IIIngrediente

15 gogosari, 15 ardei capia, 4 kg rosii, 4 cepe mari, 4 morcovi de marime mijlocie, 1/2 l ulei, sare, piper.

Mod de preparare

Se taie ceapa in feliute subtiri si se aseaza intr-un vas cu ulei pe foc. Se adauga morcovii curatati si rasi pe partea mare a razatoarei si se calesc impreuna pana ce se inmoaie. Din rosii se prepara un suc scazut la un foc mic.

Gogosarii si ardeii se coc, se curata de pielite, cotoare si seminte si se taie in suvite, dupa care se pun peste ceapa si morcovi. Se adauga sucul, sare si piper dupa gust si se lasa sa scada.

Zacusca este gata daca se ridica uleiul deasupra. Imediat, se toarna in borcane dupa ce in prealabil au fost incalzite in cuptor. Deasupra, in fiecare borcan, se pune cate o lingura de ulei fierbinte si se leaga cu doua randuri de celofan.

Borcanele fierbinti se infasoara imediat in paturi unde se lasa pana ce s-au racit. Cand in locuinta nu exista conditii de pastrare, borcanele se sterilizeaza procedand ca si la celelalte retete de zacusca.


Tag-uri: zacusca, gogosari, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :