Statistics:
Visits: 1,040 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura inabusita de vaca II
Q: | Intreaba despre Friptura inabusita de vaca II |
Ingreriente:
Carne de vacă 1 kg, ulei 75 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, vin alb 100 ml, cimbru 1 fir, usturoi 20 g, daÂfin 2 foi, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una de porÅ£ie, se bate puÅ£in, se săÂrează ÅŸi se rumeneÅŸte în ulei. Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se dă pe răzătoare, se călesc împreună în ulei ÅŸi se sting cu bulion desfăcut în apă. Se pune carnea în acest sos, se adaugă piper, sare, usturoi tocat, cimbru, două foi de dafin ÅŸi se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi se lasă să fiarbă circa 90 min. Se scoate carnea din sos, se pasează sosul, se toarnă peste carÂne, se adaugă vinul ÅŸi se mai fierbe circa 10 min. Se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 1 kg, ulei 75 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 50 g, vin alb 100 ml, cimbru 1 fir, usturoi 20 g, daÂfin 2 foi, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una de porÅ£ie, se bate puÅ£in, se săÂrează ÅŸi se rumeneÅŸte în ulei. Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se dă pe răzătoare, se călesc împreună în ulei ÅŸi se sting cu bulion desfăcut în apă. Se pune carnea în acest sos, se adaugă piper, sare, usturoi tocat, cimbru, două foi de dafin ÅŸi se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi se lasă să fiarbă circa 90 min. Se scoate carnea din sos, se pasează sosul, se toarnă peste carÂne, se adaugă vinul ÅŸi se mai fierbe circa 10 min. Se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: friptura inabusita, vaca, albitura, legume, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :