Statistics:
Visits: 817 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Creier de vaca pane
Q: | Intreaba despre Creier de vaca pane |
Ingreriente:
Creier 1 kg, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 75 g, ulei 100 g, sare.
Cum se prepară:
Creierul se lasă să stea câteva ore în apă rece, se curăţă de pieliţă, se fierbe circa 20 min în apă cu sare, se lasă să se răÂcească în apa în care a fiert, se taie felii, se sărează, se trec feliile prin făină, ou ÅŸi pesmet ÅŸi se prăjesc în ulei. Se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi prăjiÅ£i.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Creier 1 kg, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 75 g, ulei 100 g, sare.
Cum se prepară:
Creierul se lasă să stea câteva ore în apă rece, se curăţă de pieliţă, se fierbe circa 20 min în apă cu sare, se lasă să se răÂcească în apa în care a fiert, se taie felii, se sărează, se trec feliile prin făină, ou ÅŸi pesmet ÅŸi se prăjesc în ulei. Se mănâncă cu piure de cartofi sau cartofi prăjiÅ£i.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: creier de vaca, pane, pesmet, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :