Statistics:
Visits: 831 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Creier de vaca cu rosii si ciuperci
Q: | Intreaba despre Creier de vaca cu rosii si ciuperci |
Ingreriente:
Creier de vacă 750 g, ciuperci 400 g, roşii 600 g, unt 50 g, caşcaval 100 g, pesmet 50 g, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă, se spală şi se fierbe creierul. Se lasă să se răcească şi se taie felii. Ciupercile se taie julien şi se călesc în unt. Roşiile se taie felii subţiri. Se unge cu unt un vas de cuptor, se presară cu pesmet, se aşează un rând de felii de creier, urmat de un rând de ciuperci şi un rând de felii de roşii şi se continuă, până ce se aşează întreaga cantitate de componente. Deasupra se presară cu caşcaval amestecat cu pesmet, se toarnă unt topit şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Creier de vacă 750 g, ciuperci 400 g, roşii 600 g, unt 50 g, caşcaval 100 g, pesmet 50 g, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă, se spală şi se fierbe creierul. Se lasă să se răcească şi se taie felii. Ciupercile se taie julien şi se călesc în unt. Roşiile se taie felii subţiri. Se unge cu unt un vas de cuptor, se presară cu pesmet, se aşează un rând de felii de creier, urmat de un rând de ciuperci şi un rând de felii de roşii şi se continuă, până ce se aşează întreaga cantitate de componente. Deasupra se presară cu caşcaval amestecat cu pesmet, se toarnă unt topit şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: creier de vaca, rosii, ciuperci |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :