FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,115
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cum se prepara dulceata de caise verzi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cum se prepara dulceata de caise verzi

 Q:   Intreaba despre Cum se prepara dulceata de caise verzi       
Cum se prepara dulceata de caise verziIngrediente

1 farfurie adanca, plina cu caise verzi, zahar, 3 pahare apa, un baton vanilie, 1 bob (cat o aluna) sulfat de cupru (piatra vanata).

Mod de preparare

Se aleg caise verzi, tinere, cu samburele inca neintarit. Cu un ac mai gros se inteapa strapugandu-le dintr-o parte in alta, de 2—3 ori, prin partile laterale.

Se aseaza caisele intr-un tifon si se introduc intr-un vas cu apa clocotita in care s-a pus si bobul de sulfat de cupru, oare ajuta sa-si pastreze culoarea verde, frumoasa.

Se lasa caisele in vasul cu apa numai pana cand incepe din nou sa clocoteasca, altfel lasate mai mult incep sa plesneasca pielitele. Se scot, se limpezesc cu apa rece si se aseaza pe o strecuratoare sa se scurga bine apa.

Se leaga siropul si se introduc caisele si vanilia, lasand vasul pe marginea masinii, 10—15 minute, dupa care se trage la un foc tare. Cand dulceata fierbe formeaza mici basicute deasupra si deci este aproape gata ; se adauga zeama de lamaie si dupa cateva clocote se incearca siropul si daca este suficient de legat, se da vasul jos de pe foc, procedand ca si la celelalte dulceturi.


Tag-uri: dulceata, caise verzi, dulceata de caise



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :