Statistics:
Visits: 1,497 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute cu carne, marar si sos brun
Q: | Intreaba despre Chiftelute cu carne, marar si sos brun |
Ingreriente:
CarÂne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, franzelă 200 g, ceapă 150 g, ouă 2 buc, mărar 2 leg, pătrunjei verde 1 leg, făină 50 g, ulei 125 g, sos brun 1 kg, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă prin maşina de tocat. Franzela se înmoaie în apă şi se stoarce bine. Ceapa se toacă mărunt şi se prăjeşte în ulei. Se amestecă totul şi se adaugă cele două ouă, sare, piper, mărar şi pătrunjel tocat. Se formează chifteluţe, care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Se aşează într-o cratiţă, se toarnă peste ele sosul brun şi se fierb împreună circa 25 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
CarÂne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, franzelă 200 g, ceapă 150 g, ouă 2 buc, mărar 2 leg, pătrunjei verde 1 leg, făină 50 g, ulei 125 g, sos brun 1 kg, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă prin maşina de tocat. Franzela se înmoaie în apă şi se stoarce bine. Ceapa se toacă mărunt şi se prăjeşte în ulei. Se amestecă totul şi se adaugă cele două ouă, sare, piper, mărar şi pătrunjel tocat. Se formează chifteluţe, care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Se aşează într-o cratiţă, se toarnă peste ele sosul brun şi se fierb împreună circa 25 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, carne, marar, sus brun |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :