Statistics:
Visits: 1,171 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute cu carne si sos de smantana
Q: | Intreaba despre Chiftelute cu carne si sos de smantana |
Ingreriente:
Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, slănină afumată 50 g, ceapă 150 g, franzelă 200 g, cartofi 200 g, verdeaţă 2 leg, ouă 2 buc, ulei 125 g, făină 125 g, unt 75 g, lapte 400 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă prin maÅŸina de tocat împreună cu slănina. CeaÂpa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Franzela se înmoaie în apă ÅŸi apoi se stoarce bine. VerdeaÅ£a se toacă mărunt, cartofii se dau prin maÅŸina de tocat sau se dau pe răzătoare. Se amestecă totul, se adaugă sare, piper ÅŸi ouăle. Se formează chifteluÅ£ele, se trec ÅŸi prin faină ÅŸi se prăjesc în ulei. Din unt, restul de făină, lapte ÅŸi smântână se prepară un sos, în care se pun chifteluÅ£ele ÅŸi se mai fierb circa 25 min. Când sunt aproape gata se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi piper.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, slănină afumată 50 g, ceapă 150 g, franzelă 200 g, cartofi 200 g, verdeaţă 2 leg, ouă 2 buc, ulei 125 g, făină 125 g, unt 75 g, lapte 400 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă prin maÅŸina de tocat împreună cu slănina. CeaÂpa se toacă mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei. Franzela se înmoaie în apă ÅŸi apoi se stoarce bine. VerdeaÅ£a se toacă mărunt, cartofii se dau prin maÅŸina de tocat sau se dau pe răzătoare. Se amestecă totul, se adaugă sare, piper ÅŸi ouăle. Se formează chifteluÅ£ele, se trec ÅŸi prin faină ÅŸi se prăjesc în ulei. Din unt, restul de făină, lapte ÅŸi smântână se prepară un sos, în care se pun chifteluÅ£ele ÅŸi se mai fierb circa 25 min. Când sunt aproape gata se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi piper.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, carne, sos de smantana, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :