Statistics:
Visits: 1,166 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute cu carne si sos de smantana
Q: | Intreaba despre Chiftelute cu carne si sos de smantana |
Ingreriente:
Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, slănină afumată 50 g, ceapă 150 g, franzelă 200 g, cartofi 200 g, verdeaţă 2 leg, ouă 2 buc, ulei 125 g, făină 125 g, unt 75 g, lapte 400 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă prin maşina de tocat împreună cu slănina. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Franzela se înmoaie în apă şi apoi se stoarce bine. Verdeaţa se toacă mărunt, cartofii se dau prin maşina de tocat sau se dau pe răzătoare. Se amestecă totul, se adaugă sare, piper şi ouăle. Se formează chifteluţele, se trec şi prin faină şi se prăjesc în ulei. Din unt, restul de făină, lapte şi smântână se prepară un sos, în care se pun chifteluţele şi se mai fierb circa 25 min. Când sunt aproape gata se potriveşte gustul de sare şi piper.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, slănină afumată 50 g, ceapă 150 g, franzelă 200 g, cartofi 200 g, verdeaţă 2 leg, ouă 2 buc, ulei 125 g, făină 125 g, unt 75 g, lapte 400 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se dă prin maşina de tocat împreună cu slănina. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Franzela se înmoaie în apă şi apoi se stoarce bine. Verdeaţa se toacă mărunt, cartofii se dau prin maşina de tocat sau se dau pe răzătoare. Se amestecă totul, se adaugă sare, piper şi ouăle. Se formează chifteluţele, se trec şi prin faină şi se prăjesc în ulei. Din unt, restul de făină, lapte şi smântână se prepară un sos, în care se pun chifteluţele şi se mai fierb circa 25 min. Când sunt aproape gata se potriveşte gustul de sare şi piper.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, carne, sos de smantana, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :