Statistics:
Visits: 1,070 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Despre obtinerea sucurilor
Q: | Intreaba despre Despre obtinerea sucurilor |
Sucurile preparate din fructe proaspete au un gust placut si o aroma puternica. Contin vitamine si saruri minerale si se conserva prin sterilizare in sticle bine inchise.
La prepararea sucurilor se pot folosi si fructe moi, trecute din copt sau numai portiunile sanatoatse ramase de la compoturi, dulceturi etc. Sucurile se pot prepara atat din fructe de cultura cat si din cele de padure.
Fructe din care se prepara cele mai gustoase sucuri sunt :
caise, piersici albe si rosii, visine, zmeura, fragi, coacaze, afine etc. la fel si citrice :
lamai, portocale, grepfrut.
Pentru a obtine sucuri superioare se recomanda sa fie extrase din fructe bine coapte, proaspat culese. Sucul din fructe se poate obtine la rece prin presarea fructelor proaspete sau a celor macerate si la cald, prin oparirea fructelor.
La prepararea sucurilor se pot folosi si fructe moi, trecute din copt sau numai portiunile sanatoatse ramase de la compoturi, dulceturi etc. Sucurile se pot prepara atat din fructe de cultura cat si din cele de padure.
Fructe din care se prepara cele mai gustoase sucuri sunt :
caise, piersici albe si rosii, visine, zmeura, fragi, coacaze, afine etc. la fel si citrice :
lamai, portocale, grepfrut.
Pentru a obtine sucuri superioare se recomanda sa fie extrase din fructe bine coapte, proaspat culese. Sucul din fructe se poate obtine la rece prin presarea fructelor proaspete sau a celor macerate si la cald, prin oparirea fructelor.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :