Statistics:
Visits: 950 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Saratele cu cascaval sau parmezan
Q: | Intreaba despre Saratele cu cascaval sau parmezan |
Ingrediente
125 g unt sau margarina, 150 g faina, 125 g cascaval, 1/2 ceasca smantana, 1 galbenus de ou, chimen, sare un ou pentru uns deasupra.
Mod de preparare
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, afara de chimen si oul cu care se vor unge saratelele pe deasupra. Se lasa sa se odihneasca 2-3 ore.
Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm si se taie rotunduri cu o forma metalica avand diametrul de 10-12 cm. Se ung cu ou, se presara pe deasupra cu cascaval sau parmezan ras si putina sare, se taie apoi fiecare rotund in sferturi.
Se aseaza in tava si se coc la un foc tare 10 minute, apoi la un foc potrivit. Se pot servi calde sau reci.
125 g unt sau margarina, 150 g faina, 125 g cascaval, 1/2 ceasca smantana, 1 galbenus de ou, chimen, sare un ou pentru uns deasupra.
Mod de preparare
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, afara de chimen si oul cu care se vor unge saratelele pe deasupra. Se lasa sa se odihneasca 2-3 ore.
Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm si se taie rotunduri cu o forma metalica avand diametrul de 10-12 cm. Se ung cu ou, se presara pe deasupra cu cascaval sau parmezan ras si putina sare, se taie apoi fiecare rotund in sferturi.
Se aseaza in tava si se coc la un foc tare 10 minute, apoi la un foc potrivit. Se pot servi calde sau reci.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :