FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 972
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura inabusita de vaca I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura inabusita de vaca I

 Q:   Intreaba despre Friptura inabusita de vaca I       
Friptura inabusita de vaca IIngreriente:

Carne de vacă 1 kg, ulei 75 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 75 g, vin alb 100 ml, cimbru 1 fir, usturoi 20 g, dafin 2 foi, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea (bucata întreagă) se sărează şi se prăjeşte pe toate părţile în ulei fierbinte, până ce capătă o crustă. În uleiul ră­mas se căleşte ceapa tocată mărunt şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. Se stinge cu apă şi se toarnă peste carne, se con­dimentează cu piper, cimbru şi usturoi tăiat feliuţe şi foi de dafin. Se lasă să fiarbă sub capac, până ce carnea este gata. Se scoate carnea pe un fund şi se taie felii. Sosul se pasează printr-o sită, se adaugă bulionul şi vinul şi se fierb împreună circa 10 min. Se adaugă feliile de carne, se potriveşte gustul de sare şi se mai dă un clocot. Se consumă cu cartofi natur sau cu piure de cartofi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: friptura inabusita, vaca, legume, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :