Statistics:
Visits: 1,048 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura inabusita de vaca I
Q: | Intreaba despre Friptura inabusita de vaca I |
Ingreriente:
Carne de vacă 1 kg, ulei 75 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 75 g, vin alb 100 ml, cimbru 1 fir, usturoi 20 g, dafin 2 foi, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea (bucata întreagă) se sărează ÅŸi se prăjeÅŸte pe toate părÅ£ile în ulei fierbinte, până ce capătă o crustă. ÃŽn uleiul răÂmas se căleÅŸte ceapa tocată mărunt ÅŸi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. Se stinge cu apă ÅŸi se toarnă peste carne, se conÂdimentează cu piper, cimbru ÅŸi usturoi tăiat feliuÅ£e ÅŸi foi de dafin. Se lasă să fiarbă sub capac, până ce carnea este gata. Se scoate carnea pe un fund ÅŸi se taie felii. Sosul se pasează printr-o sită, se adaugă bulionul ÅŸi vinul ÅŸi se fierb împreună circa 10 min. Se adaugă feliile de carne, se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi se mai dă un clocot. Se consumă cu cartofi natur sau cu piure de cartofi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 1 kg, ulei 75 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, bulion de tomate 75 g, vin alb 100 ml, cimbru 1 fir, usturoi 20 g, dafin 2 foi, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea (bucata întreagă) se sărează ÅŸi se prăjeÅŸte pe toate părÅ£ile în ulei fierbinte, până ce capătă o crustă. ÃŽn uleiul răÂmas se căleÅŸte ceapa tocată mărunt ÅŸi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. Se stinge cu apă ÅŸi se toarnă peste carne, se conÂdimentează cu piper, cimbru ÅŸi usturoi tăiat feliuÅ£e ÅŸi foi de dafin. Se lasă să fiarbă sub capac, până ce carnea este gata. Se scoate carnea pe un fund ÅŸi se taie felii. Sosul se pasează printr-o sită, se adaugă bulionul ÅŸi vinul ÅŸi se fierb împreună circa 10 min. Se adaugă feliile de carne, se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi se mai dă un clocot. Se consumă cu cartofi natur sau cu piure de cartofi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: friptura inabusita, vaca, legume, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :