Statistics:
Visits: 890 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Prajitura cu caise sau piersici
Q: | Intreaba despre Prajitura cu caise sau piersici |
Ingrediente
2 pahare faina, 1 pahar zahar, 5 oua, 1/2 lamaie, 1 praf de copt, vanilie 1/2 kg oase.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga praful de copt dizolvat in zeama de lamaie, vanilia si albusul batute spuma, apoi treptat faina, amestecând usor.
Se unge tava cu unt, se presara cu faina, se toarna compozitia, iar pe deasupra se aseaza caisele in jumatati, una langa alta, avand coaja in jos.
Tava se introduce in cuptor, la un foc potrivit. Dupa 30—35 minute cand prajitura s-a copt se stinge focul si se mai lasa in cuptor 5—10 minute.
Se scoate, se lasa sa se raceasca, se pudreaza si se taie in bucati care se aranjeaza frumos pe o farfurie.
2 pahare faina, 1 pahar zahar, 5 oua, 1/2 lamaie, 1 praf de copt, vanilie 1/2 kg oase.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga praful de copt dizolvat in zeama de lamaie, vanilia si albusul batute spuma, apoi treptat faina, amestecând usor.
Se unge tava cu unt, se presara cu faina, se toarna compozitia, iar pe deasupra se aseaza caisele in jumatati, una langa alta, avand coaja in jos.
Tava se introduce in cuptor, la un foc potrivit. Dupa 30—35 minute cand prajitura s-a copt se stinge focul si se mai lasa in cuptor 5—10 minute.
Se scoate, se lasa sa se raceasca, se pudreaza si se taie in bucati care se aranjeaza frumos pe o farfurie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :