Statistics:
Visits: 1,099 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de carne de porc la tava
Q: | Intreaba despre Friptura de carne de porc la tava |
Ingrediente
1—2 kg carne de porc, 100 g slanina, usturoi, sare.
Mod de preparare
Se alege carnea din pulpa, se curata de pielite si zgarciuri, precum si de grasime (daca este prea multa). Se impaneaza cu bucatele de slanina si cu usturoi si se aseaza in tava unsa cu grasime.
Se unge la fel si pe deasupra si se introduce tava in cuptor, la un foc tare (la inceput) pana ce se prinde o coaja, apoi la un foc potrivit.
Friptura de porc poate sa se prepare si neimpanata. Din cand in cand friptura se stropeste cu o lingura doua din sos, sau daca a scazut, se mai adauga in sos putina apa calda.
Dupa o ora se incearca friptura cu furculita si daca intra usor si nu lasa sange, friptura este gata. Aceasta friptura se serveste calda, cu pireu de cartofi sau cu varza calita.
1—2 kg carne de porc, 100 g slanina, usturoi, sare.
Mod de preparare
Se alege carnea din pulpa, se curata de pielite si zgarciuri, precum si de grasime (daca este prea multa). Se impaneaza cu bucatele de slanina si cu usturoi si se aseaza in tava unsa cu grasime.
Se unge la fel si pe deasupra si se introduce tava in cuptor, la un foc tare (la inceput) pana ce se prinde o coaja, apoi la un foc potrivit.
Friptura de porc poate sa se prepare si neimpanata. Din cand in cand friptura se stropeste cu o lingura doua din sos, sau daca a scazut, se mai adauga in sos putina apa calda.
Dupa o ora se incearca friptura cu furculita si daca intra usor si nu lasa sange, friptura este gata. Aceasta friptura se serveste calda, cu pireu de cartofi sau cu varza calita.
Tag-uri: carne, porc la tava, carne |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :