FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,099
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de carne de porc la tava

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de carne de porc la tava

 Q:   Intreaba despre Friptura de carne de porc la tava       
Friptura de carne de porc la tavaIngrediente

1—2 kg carne de porc, 100 g slanina, usturoi, sare.

Mod de preparare

Se alege carnea din pulpa, se curata de pielite si zgarciuri, precum si de grasime (daca este prea multa). Se impaneaza cu bucatele de slanina si cu usturoi si se aseaza in tava unsa cu grasime.

Se unge la fel si pe deasupra si se introduce tava in cuptor, la un foc tare (la inceput) pana ce se prinde o coaja, apoi la un foc potrivit.

Friptura de porc poate sa se prepare si neimpanata. Din cand in cand friptura se stropeste cu o lingura doua din sos, sau daca a scazut, se mai adauga in sos putina apa calda.

Dupa o ora se incearca friptura cu furculita si daca intra usor si nu lasa sange, friptura este gata. Aceasta friptura se serveste calda, cu pireu de cartofi sau cu varza calita.


Tag-uri: carne, porc la tava, carne



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 24 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :