Statistics:
Visits: 1,485 Votes: 1 Fame Riser |
Fame Rank
1
Fame Riser
|
|||||||||||
Suc de coji de portocale
Q: | Intreaba despre Suc de coji de portocale |
Sucul de coji de portocale este foarte placut la gust si bine aromat si se prepara astfel:
se cantaresc 1,5 kg coji de portocale, care se trec prin masina de tocat si se amesteca intr-un vas cu 1 kg zahar.
Se acopera cu un capac si se lasa astfel 24 ore. A doua zi se aseaza un vas cu 3 litri de apa pe foc, lasand sa dea cateva clocote cand se da jos si daca apa este calduta se toarna peste cojile de portocale si se amesteca bine impreuna.
Dupa 3—4 ore, se strecoara printr-un tifon si la sucul obtinut se adauga o ceasca de alcool. Timpul de sterilizare este acelasi ca si la sucul de portocale.
Acest suc se recomanda sa se prepare odata cu cel de portocale, deoarece cu aceasta ocazie raman multe coji care se pot astfel intrebuinta. Sucul obtinut se poate consuma ca atare sau se foloseste la prepararea diferitelor budinci, sosuri dulci, creme, inghetate.
se cantaresc 1,5 kg coji de portocale, care se trec prin masina de tocat si se amesteca intr-un vas cu 1 kg zahar.
Se acopera cu un capac si se lasa astfel 24 ore. A doua zi se aseaza un vas cu 3 litri de apa pe foc, lasand sa dea cateva clocote cand se da jos si daca apa este calduta se toarna peste cojile de portocale si se amesteca bine impreuna.
Dupa 3—4 ore, se strecoara printr-un tifon si la sucul obtinut se adauga o ceasca de alcool. Timpul de sterilizare este acelasi ca si la sucul de portocale.
Acest suc se recomanda sa se prepare odata cu cel de portocale, deoarece cu aceasta ocazie raman multe coji care se pot astfel intrebuinta. Sucul obtinut se poate consuma ca atare sau se foloseste la prepararea diferitelor budinci, sosuri dulci, creme, inghetate.
Tag-uri: suc, coji de portocale, aroma |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :