FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 966
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ardei capia

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ardei capia

 Q:   Intreaba despre Ardei capia       
Ardei capiaSe aleg ardeii capia de preferinta rosii, proaspeti si sanatosi. Se spala, se lasa sa se scurga si se coc peste o tabla asezata pe aragaz. Aceasta operatie se face cu multa atentie, avand grija sa se intoarca pe toate partile, sa nu se arda sau sa se usuce.

Se lasa sa se raceasca si fara sa se curate, se aseaza in borcane potrivit de mari. Se pregateste otetul la 1 litru otet de 9° doi litri apa, iar la fiecare litru lichid 30 g sare si cateva boabe de piper. Cand clocoteste sa da jos de pe foc si se lasa sa se raceasca.

Se toarna apoi peste ardei pe care trebuie sa-i acopere bine, pentru a nu ramane afara, cand se usuca si isi schimba culoarea. Se recomanda sa se aseze doua scandurele crucis, care impiedica ardeii sa se ridice deasupra.

Se sterg borcanele, se acopera cu doua randuri de celofan si se pastreaza la un loc uscat si aerisit. Cand se servesc ardeii la masa, se curata de coji, se aseaza pe o farfurie si se toarna deasupra sos din borcane.


Tag-uri: ardei capia, conservare, otet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :