FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 894
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dovlecei in ulei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Dovlecei in ulei

 Q:   Intreaba despre Dovlecei in ulei       
Dovlecei in uleiIngrediente

2 kg dovlecei, 300 ml ulei, 2—3 cepe, 1,5 kg rosii, sare, piper.

Mod de preparare

Se aleg dovleceii nu prea mani, tineri si foarte proaspeti si se curata razand usor pielita de deasupra. Daca dovleceii sunt mici, in floare, se lasa intregi, iar cand sunt mai mari se taie in bucati potrivite.

Se incinge uleiul intr-un vas, se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se inabusa bine pana ce se ingalbeneste, amestecand incontinuu cu o lingura de lemn. Se adauga dovleceii si se calesc usor, dupa care se pune sucul de rosii.

Dupa cateva clocote, se presara verdeata spalata si tocata marunt si se potriveste de sare si piper. Cand dovleceii sunt bine fierti, fara a fi sfaramati si sosul a scazut, se da vasul jos de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se aseaza mancarea in borcane, se inchid si se sterilizaeza, in prima zi 30 minute, iar a doua zi 10 minute.


Tag-uri: dovlecei, ulei, dovlecei in ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :