Statistics:
Visits: 975 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
O reteta pentru oua umplute
Q: | Intreaba despre O reteta pentru oua umplute |
Se fierb ouale 10 minute in apa clocotita. Cand s-au racit se curata, se taie pe lung in doua jumatati egale. Se scoate galbenusul usor, cu varful unui cutit, fara sa se rupa albusul.
Se aseaza jumatate din galbenusuri intr-un castron, se freaca cu o lingura de lemn si se pune o bucatica de unt, sare, piper si patrunjel verde tocat fin. Se adauga ficat de pasare prajit sau fiert si trecut prin sita la fel si cateva masline tocate fin si putin mustar.
Se amesteca totul bine impreuna, apoi cu o lingurita se umplu albusurile. Se poate umple nu numai golul,ci pana in margine, formand o ridicatura bine modelata cu dosul linguritei sau cu un cutit.
Se aseaza ouale umplute pe o farfurie rotunda, in cercuri concentrice si se garniseste fiecare ou cu frunze de salata verde sau cu ridichi.
Se aseaza jumatate din galbenusuri intr-un castron, se freaca cu o lingura de lemn si se pune o bucatica de unt, sare, piper si patrunjel verde tocat fin. Se adauga ficat de pasare prajit sau fiert si trecut prin sita la fel si cateva masline tocate fin si putin mustar.
Se amesteca totul bine impreuna, apoi cu o lingurita se umplu albusurile. Se poate umple nu numai golul,ci pana in margine, formand o ridicatura bine modelata cu dosul linguritei sau cu un cutit.
Se aseaza ouale umplute pe o farfurie rotunda, in cercuri concentrice si se garniseste fiecare ou cu frunze de salata verde sau cu ridichi.
Tag-uri: oua, oua umplute, patrunjel |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :