Statistics:
Visits: 1,550 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Limba de vaca cu masline
Q: | Intreaba despre Limba de vaca cu masline |
Ingreriente:
Limbă de vacă 1-1,2 kg, ulei 150 g, făină 50 g, măsline 150 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Limba se curăţă, se opăreşte bine, se spală din nou, se prăjeşte în ulei şi apoi se scoate pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte făina, ceapa tocată mărunt şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. După ce legumele s-au înmuiat bine se sting cu bulion subţiat cu apă caldă. Se pune limba în sos, se adaugă sare şi piper şi se lasă să fiarbă, până ce limba este gata. Se scoate limba din sos, se curăţă de pieliţă şi se taie felii. Se pasează sosul peste feliile de limbă şi se pune la fiert. Se adaugă vinul şi măslinele, care au fost fierte separat timp de 45 min şi se fierbe încă 15 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Limbă de vacă 1-1,2 kg, ulei 150 g, făină 50 g, măsline 150 g, morcovi 100 g, albitură 100 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Limba se curăţă, se opăreşte bine, se spală din nou, se prăjeşte în ulei şi apoi se scoate pe un platou. În grăsimea rămasă se căleşte făina, ceapa tocată mărunt şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. După ce legumele s-au înmuiat bine se sting cu bulion subţiat cu apă caldă. Se pune limba în sos, se adaugă sare şi piper şi se lasă să fiarbă, până ce limba este gata. Se scoate limba din sos, se curăţă de pieliţă şi se taie felii. Se pasează sosul peste feliile de limbă şi se pune la fiert. Se adaugă vinul şi măslinele, care au fost fierte separat timp de 45 min şi se fierbe încă 15 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: limba de vaca, masline, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :