Statistics:
Visits: 997 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Notiuni generale despre aperitive
Q: | Intreaba despre Notiuni generale despre aperitive |
O buna gospodina trebuie sa fie preocupata de cunoasterea metodelor pentru pregatirea mincarurilor, caci un preparat culinar, daca este bine asezonat si frumos prezentat este intotdeauna asimilat de organism.
Aperitivele, micile gustari pot fi calde sau reci si se servesc inainte de masa insotite de diferite bauturi. Ele sunt menite sa deschida pofta de mancaire, de aceea trebuie sa fie picante si cu un aspect atragator.
Deoarece rolul aperitivelor este de a excita sucul gastric si a stimula pofta de mancare, ele nu trebuie sa sature si se servesc putin inaintea mesei, in cantitati nu prea mari.
Deci aperitivele trebuie sa cuprinda gustari calde si reci. Se recomanda ca o gospodina sa stie ca ceea ce trebuie servit cald sa fie cald, fierbinte, nu caldut, iar ceea ce trebuie mancat sau baut rece, sa fie intr-adevar rece.
Aperitivele, micile gustari pot fi calde sau reci si se servesc inainte de masa insotite de diferite bauturi. Ele sunt menite sa deschida pofta de mancaire, de aceea trebuie sa fie picante si cu un aspect atragator.
Deoarece rolul aperitivelor este de a excita sucul gastric si a stimula pofta de mancare, ele nu trebuie sa sature si se servesc putin inaintea mesei, in cantitati nu prea mari.
Deci aperitivele trebuie sa cuprinda gustari calde si reci. Se recomanda ca o gospodina sa stie ca ceea ce trebuie servit cald sa fie cald, fierbinte, nu caldut, iar ceea ce trebuie mancat sau baut rece, sa fie intr-adevar rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :