Statistics:
Visits: 962 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gogosi din cascaval si faina
Q: | Intreaba despre Gogosi din cascaval si faina |
Se prepara un aluat din 5 oua, 100 g margarina sau unt, 200 g faina, 250 ml apa rece, sare. Umplutura se prepara din 150 cascaval, 100 g lapte, 50 g faina, 100 g unt.
Se aseaza untul, sarea si apa intr-un vas la fiert. Cind apa clocoteste se toarna faina odata si se amesteca bine. Se trage vasul de pe foc si cand compozitia este calduta se adauga ouale intregi unul cate unul si se amesteca pana la omogenizare.
Se unge o tava cu unt sau margarina si se aseaza gramajoare de aluat cu o lingurita. Se coc intai la un foc tare, iar dupa 5—10 minute la foc potrivit. Cand se formeaza deasupra o coaja aurie, sunt gata.
Pentru umplutura se topeste untul la foc slab, se presara faina, se amesteca bine, se adauga laptele treptat si cascavalul ras. Se lasa sa fiarba cateva minute si se umple gogoselele care au fost taiate in doua. Se servesc fierbinti, presarate pe deasupra cu cascaval ras.
Se aseaza untul, sarea si apa intr-un vas la fiert. Cind apa clocoteste se toarna faina odata si se amesteca bine. Se trage vasul de pe foc si cand compozitia este calduta se adauga ouale intregi unul cate unul si se amesteca pana la omogenizare.
Se unge o tava cu unt sau margarina si se aseaza gramajoare de aluat cu o lingurita. Se coc intai la un foc tare, iar dupa 5—10 minute la foc potrivit. Cand se formeaza deasupra o coaja aurie, sunt gata.
Pentru umplutura se topeste untul la foc slab, se presara faina, se amesteca bine, se adauga laptele treptat si cascavalul ras. Se lasa sa fiarba cateva minute si se umple gogoselele care au fost taiate in doua. Se servesc fierbinti, presarate pe deasupra cu cascaval ras.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :