FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 951
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gogosi din cascaval si faina

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gogosi din cascaval si faina

 Q:   Intreaba despre Gogosi din cascaval si faina       
Gogosi din cascaval si fainaSe prepara un aluat din 5 oua, 100 g margarina sau unt, 200 g faina, 250 ml apa rece, sare. Umplutura se prepara din 150 cascaval, 100 g lapte, 50 g faina, 100 g unt.

Se aseaza untul, sarea si apa intr-un vas la fiert. Cind apa clocoteste se toarna faina odata si se amesteca bine. Se trage vasul de pe foc si cand compozitia este calduta se adauga ouale intregi unul cate unul si se amesteca pana la omogenizare.

Se unge o tava cu unt sau margarina si se aseaza gramajoare de aluat cu o lingurita. Se coc intai la un foc tare, iar dupa 5—10 minute la foc potrivit. Cand se formeaza deasupra o coaja aurie, sunt gata.

Pentru umplutura se topeste untul la foc slab, se presara faina, se amesteca bine, se adauga laptele treptat si cascavalul ras. Se lasa sa fiarba cateva minute si se umple gogoselele care au fost taiate in doua. Se servesc fierbinti, presarate pe deasupra cu cascaval ras.


Tag-uri: gogosi, cascaval, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :