Statistics:
Visits: 1,093 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pate de ficat in aspic
Q: | Intreaba despre Pate de ficat in aspic |
Ingrediente
300 g ficat, 200 g unt, 1/2 lingurita mustar, 2 oua rascoapte, 200 ml lapte, sare, piper, 500 g aspic.
Mod de preparare
Ficatul bine curatat si spalat, se caleste in putin unt apoi se adauga laptele si se fierbe 6-8 minute. Cand s-a racit se trece prin sita sau se da de doua ori prin masina de tocat carne.
Se freaca intr-un castron untul spuma, se adauga ficatul, galbenusurile rase, mustarul, sarea si piperul si se amesteca bine pana se devine o pasta alifioasa.
Acest amestec se aseaza intr-o forma udata, in prealabil, dupa care se rastoarna intr-un platou oval si se decoreaza cu castraveciori murati, gogosari, masline taiate in feliute, patrunjel verde etc. sau cu aspic taiat in cubulete.
300 g ficat, 200 g unt, 1/2 lingurita mustar, 2 oua rascoapte, 200 ml lapte, sare, piper, 500 g aspic.
Mod de preparare
Ficatul bine curatat si spalat, se caleste in putin unt apoi se adauga laptele si se fierbe 6-8 minute. Cand s-a racit se trece prin sita sau se da de doua ori prin masina de tocat carne.
Se freaca intr-un castron untul spuma, se adauga ficatul, galbenusurile rase, mustarul, sarea si piperul si se amesteca bine pana se devine o pasta alifioasa.
Acest amestec se aseaza intr-o forma udata, in prealabil, dupa care se rastoarna intr-un platou oval si se decoreaza cu castraveciori murati, gogosari, masline taiate in feliute, patrunjel verde etc. sau cu aspic taiat in cubulete.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 24 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :