FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 5,402
Votes: 1
Fame Riser
          
Fame Rank
1
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Peste in ulei, conservat prin sterilizare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Peste in ulei, conservat prin sterilizare

 Q:   Intreaba despre Peste in ulei, conservat prin sterilizare       
Peste in ulei, conservat prin sterilizareSe poate folosi orice fel de peste mic sau mare, dar este obligatoriu sa fie perfect proaspat. Pestele se curata de solzi, se taie aripioarele, apoi capul si coada, dupa care se face o taietura pe burta prin care se scot maruntaiele.

Daca este mai mare, pestele se taie in bucati, se sareaza bine, dupa 20—30 min se spala cu apa rece, se scurge bine, apoi se lasa sa se zvante. Dupa aceea se opareste 2—3 min intr-un vas cu ulei incins care trebuie sa acopere bine pestele (intreg sau bucati).

Dupa oparire se aseaza indesat in borcane impreuna cu felii de lamaie curatate de coaja si de seminte, boabe de piper si foi de dafin, apoi se acopera cu uleiul in care a fost oparit.

Borcanele se leaga cu doua randuri de celofan udat in apa rece si se sterilizeaza timp de 90—100 min in bain-Marie. Se pastreaza intr-un loc racoros si ferit de lumina.


Tag-uri: peste in ulei, peste conservat, sterilizare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :